Εκδηλώσεις

Μεγάλη συμμετοχή στη γιορτή των παιδιών της Αστυνομίας

Off

Με επιτυχία μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος σε κεντρική αίθουσα της πόλης των Ιωαννίνων, η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή  για τα παιδιά του  Αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Δ.Α Ιωαννίνων .

 Στην εκδήλωση αυτή που διοργανώθηκε με μέριμνα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και την συνδρομή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων  της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου, της Τ.Δ. Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και το Σύλλογο Πολιτικών Υπαλλήλων και Π.Σ. Ηπείρου- Κέρκυρας, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μετά τις καθιερωμένες ευχές του προέδρου της Ένωσης,καθώς και των Πρόεδρων των υπολοίπων Ενώσεων προς τους παρευρισκομένους  και τους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής  Ηπείρου, Υποστράτηγος  Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων Θεόδωρος Αθανασόπουλος , τα μικρά παιδιά διασκέδασαν χορεύοντας και τραγουδώντας.

  H χαρά δε έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν στην αίθουσα εμφανίστηκαν η Τίτα Μίτα ντυμένη ξωτικό  και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος με τη βοήθεια  του Όλαφ του χιονάνθρωπου και του Ρούντολφ, μοίρασε δώρα και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου