Αθλητικά

Ένα αθλητικό στολίδι για την πόλη

Off

Σε μία διαρκή κατάσταση ανανέωσης τελεί το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Πρόκειται για τον νέο αθλητικό χώρο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή της πόλης, δίπλα στο Πανηπειρωτικό, κι έχει καταφέρει να γίνει το κέντρο του γιαννιώτικου μπάσκετ.

Οι παρεμβάσεις που έχει κάνει η διοίκηση το τελευταίο τρίμηνο, έφεραν σημαντική βελτίωση στις συνθήκες διεξαγωγής των προπονήσεων και των αγώνων, στην προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών πριν από τα ματς, αλλά και στον τρόπο που οι ίδιοι οι θεατές απολαμβάνουν τα παιχνίδια.

Η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, έχοντας ως μοναδικό στόχο την άνοδο του τοπικού μπάσκετ, θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις, επιθυμώντας να φέρει στο Γυμναστήριο, όχι μόνο περισσότερους αθλητές, αλλά και το φίλαθλο κοινό, παρέχοντας όλο και καλύτερες υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της Επιτροπής Λειτουργίας, την Κυριακή, παρουσιάστηκαν οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει τόσο στο κοινό, όσο και στους ανθρώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, χάρη στην ουσιαστική συνεργασία του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, με την Επιτροπή Λειτουργίας, στο Νέο Κλειστό έχουν κατασκευαστεί: 

Δύο επιπλέον αποδυτήρια, ώστε να μην προκαλείται καθυστέρηση στην έναρξη συνεχόμενων αγώνων, δημιουργήθηκε μια νέα σύγχρονη αίθουσα τύπου για να γίνονται συνεντεύξεις τύπου, αλλά και προβολές αγώνων για ανάλυση τακτικής, προστέθηκαν πάνω από τις μπασκέτες νέα χρονόμετρα για τα 24 δευτερόλεπτα, αλλά και με τον χρόνο που απομένει, δημιουργήθηκε στο κέντρο του γηπέδου μια μεγάλη εξέδρα για τις κάμερες, μια media corner, δυο ξεχωριστοί χώροι για τους επίσημους, υπήρξε η προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για τους αθλητές, ενώ έγιναν και αισθητικές παρεμβάσεις με την τοποθέτηση πινακίδων πάνω από τους πάγκους των ομάδων, στις εξέδρες, μέσα και έξω από το Γυμναστήριο.

Κατά την παρουσίαση των παρεμβάσεων στους δημοσιογράφους, η Επιτροπή Λειτουργίας έκανε γνωστό πως πλέον το Γυμναστήριο μπορεί να φιλοξενήσει προπονήσεις και προετοιμασίες μεγάλων ομάδων, ενώ στόχος της Επιτροπής παραμείνει η λειτουργία ενός Γυμναστηρίου, για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος του μπάσκετ.

Του ΦΙΛΗΜOΝA ΚΑΡΑΜΗΤΣΟY

 

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου