Εκδηλώσεις

Με διαφωνίες για τη λειτουργία της νέας πτέρυγας

Off

Περισσότερο… ψυχροπολεμικό παρά εορταστικό ήταν το κλίμα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του ΠΓΝΙ, κάτι που επιβεβαίωσε πως οι σχέσεις μεταξύ της διοίκησης του Συλλόγου και της διοίκησης του Νοσοκομείου δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Το γεγονός ότι η διοίκηση του νοσοκομείου δεν προσκλήθηκε επισήμως για την εκδήλωση, αλλά ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή ήταν μόνο η αφορμή για μία αντιπαράθεση από μικροφώνου με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Γ. Φλούδα και τον διοικητή του ΠΓΝΙ Β. Τσίκαρη να ανταλλάσσουν… ευχές με «φαρμακερά βέλη» εκατέρωθεν.

Σημείο τριβής και αντιπαράθεσης η λειτουργία της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου με τον Γ. Φλούδα να τονίζει πως η διοίκηση δεν έχει εισακούσει τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων, ότι η νέα πτέρυγα για να λειτουργήσει απαιτεί μόνιμο και όχι επικουρικό προσωπικό και επιπλέον χρηματοδότηση από το υπουργείο.

«Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και όχι οι εργαζόμενοι», απάντησε ο Β. Τσίκαρης, που επέμεινε και σε προηγούμενη αναφορά του ότι το ΠΓΝΙ αποτελεί τη ναυαρχίδα των δομών υγείας στη Β.Δ Ελλάδα και με την προσπάθεια των εργαζομένων μπορεί να γίνει η ναυαρχίδα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Τατ. Καλογιάννη με αναφορά στην υπό ανακατασκευή λεωφόρο Νιάρχου, ο αντιδήμαρχος Γ. Λιόντος και ο διευθυντής της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Β. Παπαδιώτης.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ