Επικαιρότητα

Αλλάζουν… χαλί οι δρόμοι

Off

Βοηθούντος και των καλών καιρικών συνθηκών και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης και ανακατασκευής φθαρμένων τμημάτων του οδοστρώματος σε διάφορους δρόμους της πόλης.
Με βάση την απόφαση που υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Θ. Μπέγκας, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επικεντρώνονται στην περιοχή του Πλατάνου και της Καραβατιάς.
Ήδη, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες στην οδό Μελετίου Γεωγράφου και συνεχίζονται στις οδούς Δεσποτάτου Ηπείρου, Πινδάρου και Ευεργετών.
Οι εργασίες θα ξεκινούν στις 8 το πρωί και θα ολοκληρώνονται στις 19.00 οπότε ο δρόμος θα παραδίδεται στην κυκλοφορία την ίδια μέρα.
Τόσο η απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών, όσο και η εκτροπή της κυκλοφορίας, θα γίνει με κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση. Επίσης η κίνηση των πεζών θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης όπου απαιτείται.  
Ωστόσο, οι παρεμβάσεις των τελευταίων ημερών δεν είναι αρκετές για να καλύψουν τα πολλά κενά και τα ακόμη περισσότερα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους προηγούμενους μήνες, ενώ πολλά ερωτηματικά εγείρει η μη εφαρμογή προηγούμενης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με ένα ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που περιλαμβάνει όχι μόνο δρόμους της πόλης αλλά και των δημοτικών ενοτήτων.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου