Επικαιρότητα

Έρχεται όλο και πιο κοντά η λειτουργία του Πολυδύναμου

Off

Αισιόδοξα είναι τα νέα για τη λειτουργία του Πολυδύναμου Κέντρου του Χατζηκώστα. Όπως εξελίσσονται τα υποέργα και οι δράσεις που είναι απαραίτητες, θα μπορούσε να λειτουργήσει από τον Ιούνιο.

Η πρόσληψη προσωπικού είναι κομβικής σημασίας και το Νοσοκομείο Χατζηκώστα έχει υποβάλλει τις προτάσεις του στο υπουργείο Υγείας ενώ έχουν γίνει ήδη οι προκηρύξεις για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό κ.α

 «Είναι μια σημαντική εξέλιξη για εμάς που τόσο καιρό προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες. Με το που έγινε η σχετική ανακοίνωση ξεκίνησαν και τα αιτήματα και οι ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους για την λειτουργία του Πολυδύναμου. Είναι ένα σημαντικό Κέντρο που θα βοηθήσει πολλούς που έχουν ανάγκη αποτοξίνωσης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο διοικητής του Νοσοκομείου Ευάγγελος Καρβούνης.

 

Εκδήλωση

Στο μεταξύ, ο κ. Καρβούνης παρουσίασε χτες και τα πεπραγμένα της διοίκησης κατά τη γιορτή κοπής της πίτας του νοσοκομείου.

Πέρα από τον απολογισμό αναφέρθηκε και στους στόχους ανάμεσα στους οποίους είναι και η ολοκλήρωση των εργασιών του χώρου στάθμευσης πέρα από το Πολυδύναμο στο οποίο αναφερθήκαμε.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος, όπως και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Παπαδιώτης ενώ στα θέματα των ιατρών αναφέρθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Μαργαρίτα Κιτσανού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Διοικητής απένειμε τιμητική διάκριση στις Διευθύντριες Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα για την προσφορά τους στα χρόνια υπηρεσίας τους. 

Του ΦΙΛΗΜOΝA ΚΑΡΑΜΗΤΣΟY

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου