Επικαιρότητα

ΤΟΝ ΟΛΗΓ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΨΑΣ Η επόμενη ημέρα περνά από το Λιμάνι Ηγουμενίτσας

Off

Στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας βρέθηκε τη Δευτέρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας με κλιμάκιο στελεχών και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του «Κοινού Των Ηπειρωτών» από τη Θεσπρωτία και ενημερωθήκαν από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανδρέα Νταή.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Ζάψας και το κλιμάκιο της παράταξης ενημερώθηκαν πλήρως για την πορεία εργασιών της Β’ Φάσης, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, και για την πρόοδο των εργασιών της Γ’ φάσης, που προχωρούν πολύ ικανοποιητικά. Έγινε ενημέρωση για το Επιχειρηματικό Πάρκο (Εμπορευματικό Κέντρο) και τον κόμβο της Γκρίκας, καθώς και για την Μακροπεριφέρεια της Αδριατικής. 

Όπως αναφέρει η παράταξη, από την συζήτηση με τον κ. Νταή, αναδείχθηκε το ενδιαφέρον της διοίκησης για την ποιότητα και το κόστος των υπηρεσιών του ΟΛΗΓ, καθώς και την προοπτική συμβολής του Οργανισμού στα θέματα της εξωστρέφειας, του ανταγωνισμού, αλλά και σε θέματα όπως οι μεταφορές, ο τουρισμός, η ενέργεια και το περιβάλλον.

«Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι ένα στολίδι για την Ήπειρο. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες υποδομές, όπως οι οδικοί άξονες της Εγνατίας και της Ιόνιας Οδού και το τρένο, μπορούμε να σχεδιάσουμε πάνω σε καλύτερες βάσεις την επόμενη μέρα και την ανάπτυξη της περιφέρειας μας», αναφέρει, σε δήλωσή του, ο κ. Ζάψας.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου