Επικαιρότητα

Σε προεκλογικό τόνο η συνεστίαση του ΚΚΕ

Off

Με μεγάλη συμμετοχή έγινε την Κυριακή η συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΚΚΕ στη Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Γιώργος Πρέντζας Γιώγος, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου. 

Ο Γιώργος Πρέντζας αναφέρθηκε «στις πολιτικές εξελίξεις, την αναμόρφωση του αστικού πολιτικού συστήματος, την αναμόρφωση των συμμαχιών αναδεικνύοντας την βάση όλων αυτών που είναι η διαπάλη για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων». Όπως είπε: «Η διαφορά ανάμεσα στους δύο πόλους που ηγούνται ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, είναι η διαφορά ανάμεσα σε δυο μείγματα της ίδιας πολιτικής ή αλλιώς η διαφορά του να σου τα παίρνουν από την αριστερή ή τη δεξιά τσέπη. Έχουν και οι δυο απόλυτη προσήλωση στις αντιλαϊκές δεσμεύσεις και τα ματωμένα πλεονάσματα και την ίδια στιγμή δίνουν κούφιες υποσχέσεις για μείωση των φόρων, με ακόμη όμως μεγαλύτερη περιστολή των κοινωνικών δαπανών».

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και η υποψήφια δήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών Όλυ Τσουμάνη.

Η κ. Τσουμάνη αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσαν και θα συνεχίζουν να δίνουν οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και στους Δήμους «προκειμένου να αποκαλυφτεί η αντιλαϊκή πολιτική και να δημιουργηθεί μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση ώστε να μπορέσουν οι εργάτες και οι εργάτριες, τα φτωχά λαϊκά στώματα, η νεολαία, οι γυναίκες οι συνταξιούχοι να διεκδικήσουν και να βάλουν φρένο στον οδοστρωτήρα που βυθίζει τη ζωή του».

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου