Επικαιρότητα

Μεγάλη κατάπτωση στην περιοχή της Κηπίνας

Off

Χιονοπτώσεις στα ορεινά και βροχοπτώσεις στα πεδινά εκδηλώνονται από την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου. Όπως ανέφερε ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Δ. Μαυρογιώργος, με δηλώσεις του χτες μηχανήματα εργάζονται για τον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου όπου υπάρχουν χιόνια και για την απομάκρυνση μπαζών από καταπτώσεις μικρής έκτασης που σημειώνονται σε άλλα τμήματά του. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή της Κηπίνας, στην οποία προκλήθηκε μεγάλη κατάπτωση για την αντιμετώπιση της οποίας εργάζονταν τέσσερα μηχανήματα έργου, με σκοπό να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Τους εργαζόμενους στις δράσεις Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου συνεχάρη και ευχαρίστησε για την ευσυνειδησία και το  έργο τους,  ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης κατά τη διάρκεια 

Χτες έγινε και η εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολιτικής Προστασίας στο Εργοτάξιο της Περιφέρειας, παρουσίαση του Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη που συνεχάρη και ευχαρίστησε για την ευσυνειδησία και το  έργο τους τους εργαζομένους.

Ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Μαυρογιώργος, ανοίγοντας την εκδήλωση, αναφέρθηκε στον καθημερινό προγραμματισμό που γίνεται από την Πολιτική Προστασία σε επίπεδο περιφέρειας, τόνισε πώς όλοι αντιμετωπίζονται ως συνεργάτες και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη  διάθεση που επιδεικνύουν προκειμένου να φέρουν σε πέρας το έργο που τους ανατίθεται και να διευκολύνουν έτσι  την καθημερινότητα των πολιτών. 

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρης Σιώλος, τέλος, αναφέρθηκε στη θετική εικόνα που έχει στους πολίτες η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου