Αθλητικά

Κάθε παιχνίδι και τελικός!

Off

Η απώλεια ενός βαθμού που δεν είχε υπολογιστεί έτσι κι αλλιώς, για τον ΠΑΣ, αλλά θα δημιουργούσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, δεν άφησε… απόνερα στους Γιαννιώτες. Από την άλλη όμως, η ομάδα του Πετράκη είναι υποχρεωμένη στο εξής, να αναζητά βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια, γιατί οι αγωνιστικές περνούν και όσο η ομάδα δεν ξεκολλά από τη ζώνη του υποβιβασμού, τόσο πιο κοντά έρχεται σε αυτόν…

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την ψυχή που κατέθεσαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας απέναντι στους σχεδόν βέβαιους πρωταθλητές, που είχαν και την αβάντα της διαιτησίας.

Η εμφάνιση όμως, τηρουμένων των αναλογιών δεν ήταν και ιδιαίτερα καλή, αλλά απέναντι στον πρωτοπόρο δεν υπάρχουν έτσι κι αλλιώς, πολλές δυνατότητες για μία διαφορετική τακτική και αγωνιστική προσέγγιση από ομάδες της δυναμικότητας του ΠΑΣ.

Χρόνος όμως δεν υπάρχει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής (19.00) στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Στο παιχνίδι αυτό, ο ΠΑΣ καλείται να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό των τελευταίων αγώνων και να διεκδικήσει τη νίκη, που θα του επιτρέψει να αντιμετωπίζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Στη διάθεση του Γ. Πετράκη θα είναι οι Τζημόπουλος, Νικολιάς και Αθανασιάδης, που εξέτισαν τις ποινές τους, όπως επίσης οι Μιχαήλ, Ξύδας και λογικά και ο Λέο, που μπορεί να ξαναείναι στην αποστολή.

 

Διαιτητής ο Κουμπαράκης

Ο Στέφανος Κουμπαράκης του συνδέσμου Θράκης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής με βοηθούς τους Σαμοϊλη και Δίπλαρη των συνδέσμων Αθηνών και Καρδίτσας αντίστοιχα. 

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κάτοικος του συνδέσμου Αθηνών.

Ο Κουμπαράκης είχε διευθύνει το πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΣ με την ΑΕΚ (0-4) αλλά και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο που βρήκε νικητή τον ΠΑΣ (1-2).

 

«Πληρωμένη» απάντηση Γιάκου 

Ανεξάρτητα στο μεταξύ από όσα υποστηρίζουν στον ΠΑΟΚ, για τη διαιτητική σφαγή στην Τούμπα σε βάρος τους(!), οι Γιαννιώτες έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για την αναμενόμενα πάντως, κακή διαιτησία του Φωτιάδη, που έκανε ό,τι μπορούσε για να δώσει στον ΠΑΟΚ τη νίκη. Στο πρώτο πέναλτι, ο Άκπομ έχει ξεκινήσει να πέφτει, πριν καν τον ακουμπήσει ο Ευαγγέλου, ενώ φάσεις όπως αυτή στο δεύτερο πέναλτι του Λίλα γίνονται δέκα σε κάθε παιχνίδι…

Εκείνος όμως, που έχει χάσει κάθε μέτρο σοβαρότητας, είναι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Λουτσέσκου, που το μόνο που δεν είπε στις δηλώσεις του, ήταν ότι ο ΠΑΣ έπρεπε να προσκυνήσει για να πάρει χωρίς να κουραστεί το τρίποντο της νίκης η ομάδα του. Επειδή όμως, η γραφικότητα έχει και τα όριά της, τα οποία ο ρουμάνος τα έχει ξεπεράσει προ πολλού, ο αρχηγός του ΠΑΣ Άκης Γιάκος, ανέλαβε να δώσει αποστομωτική απάντηση στις προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις του Λουτσέσκου.

«Η ομάδα στο τέλος θα καταφέρει να σωθεί και ο κ. Λουτσέσκου όταν ήταν στην Ξάνθη δεν έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο, θυμόμαστε τι έκανε εκεί. Δεν θα μας πει ο αντίπαλος προπονητής τι θα κάνουμε και πως θα σταθούμε. Έφτασε ως εδώ και μπράβο, αλλά δεν ξεχνάμε.  Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορείς να έχεις αντίθετη στρατηγική», είπε ο Γιάκος σε μία δήλωση που προβλήθηκε αρκετά από τα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης, με θετικές κρίσεις και σχόλια, αφού όλοι πλέον αναγνωρίζουν τη γραφικότητα του προπονητή του ΠΑΟΚ…

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου