Επικαιρότητα

Μπαίνουν στη «μάχη» οι πρώτοι υποψήφιοι

Off

Την πρώτη ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο δήμο Ιωαννιτών, 28 στον αριθμό, παρουσίασε το μεσημέρι της Κυριακής η δημοτική παράταξη Γιάννενα Τώρα και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Άρης Μπαρτζώκας. 

Με φόντο τη λίμνη Παμβώτιδα, που θα βρίσκεται στην πρώτη σειρά της προεκλογικής και μετεκλογικής ατζέντας, ο κ. Μπαρτζώκας μίλησε για την προετοιμασία της παράταξης, και μέσα από αυτήν, έδωσε και μία άμεση απάντηση στις φήμες περί επικείμενης προσχώρησης της παράταξης σε άλλον συνδυασμό.

«Ξεκινούμε με φόντο την λίμνη. Θα είναι το πρώτο θέμα για μας, πριν και μετά τις εκλογές καθώς η δημοτική αρχή την έχει ξεχάσει. Δεν νοούνται Γιάννενα χωρίς λίμνη. Σήμερα επίσης, η παρουσίαση των υποψηφίων δίνει και μία απάντηση στις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφορούν. Η παράταξη δεν πρόκειται να προσχωρήσει σε καμία άλλη, θα κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές όπως το 2014 και είμαστε αισιόδοξοι, ότι εμείς θα είμαστε αυτοί, που θα κληθούμε να διοικήσουμε το δήμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαρτζώκας.

Ο Α. Μπαρτζώκας έκλεισε τη δήλωση του με θερμές ευχαριστίες προς τα μέλη της παράταξης και τους υποψηφίους και τόνισε ότι όλοι πρέπει να κινητοποιηθούν, να υποστηρίξουν την παράταξη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο δήμος στους δημότες και όχι στα κόμματα».

Τοποθετήθηκαν ακόμη δίνοντας το στίγμα της προεκλογικής περιόδου αλλά και της ατζέντας της παράταξης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κ. Κυριαζής, ο νυν δημοτικός σύμβουλος Δημ. Πάνου, η Αλίκη Στεργίου, ως μία υποψήφια δημοτική σύμβουλος και ο εκπρόσωπος τύπου και επικοινωνίας της παράταξης Νίκος Βούστρος.

«Σταθήκαμε κριτικοί απέναντι στην δημοτική αρχή κι άλλες φορές στηρίξαμε θέματα. Σήμερα ξεκινάμε τον προεκλογικό μας αγώνα πιστεύοντας ότι θα είμαστε χρήσιμοι στους συνδημότες μας», τόνισε ο κ. Πάνου.

«Σήμερα προτάσσουμε το θέμα της λίμνης. Είναι πολύ σοβαρό. Και για την λίμνη η δημοτική αρχή δεν έκανε απολύτως τίποτα», πρόσθεσε από την πλευρά του ο κ. Κυριαζής.

Ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βούστρος, τόνισε τον υπερκομματικό, ανεξάρτητο και αδέσμευτο χαρακτήρα της παράταξης,  η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλίκη Στεργίου, ανέφερε ότι «κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφια, καθώς διέκρινε ότι η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» μπορεί να προσφέρει στην πόλη και ότι την προσπάθεια αυτή θα βοηθήσει με κάθε τρόπο».

Οι υποψήφιοι

 

Οι πρώτοι 28 υποψήφιοι είναι:

 

Αλεξίου Θεόδωρος, σύμβουλος επιχειρήσεων

Αναγνωστόπουλος Χρήστος, συνταξιούχος τραπεζικός

Βασιλείου Βάσω, πολιτικός μηχανικός

Βασιλείου Κώστας, διαχειριστής πληροφοριακών συστημάτων

Βούστρος Νίκος, επιχειρηματίας

Βράκας Μιχάλης, πολιτικός μηχανικός

Γοργόλης Γιώργος, γεωπόνος

Δεβελέγκας Παναγιώτης, φαρμακοποιός

Ευαγγέλου Βαγγέλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ζαλαβρά Δώρα, διοικητικό στέλεχος αθλητισμού

Κολιός Σταύρος, φυσικός

Κολόκας Θεόδωρος, επιχειρηματίας

Κονιτσιώτη Ερμίνα, μεσίτρια

Κυριαζής Κώστας, ηλεκτρολόγος- μηχανικός

Λιάπης Χρήστος, ιδιωτικός υπάλληλος

Μάγγου Αλεξάνδρα, υπάλληλος Πανεπιστημιακού νοσοκομείου

Μακρή Έφη, φιλόλογος

Μιχαηλίδης Τριαντάφυλλος, χωροτάκτης- πολεοδόμος

Νάκας Χρήστος, συνταξιούχος ΕΤΕΠ Πανεπιστημίου

Πάνου Δημήτρης, ιατρός

Παπαδημητρίου Θωμάς, γυψοτεχνίτης

Ρώσσης Γιάννης, ιδιωτικός υπάλληλος – μελισσοκόμος

Σακκάς Κώστας, πολιτικός μηχανικός

Σκούρτης Δημήτρης, καθηγητής πληροφορικής

Σταμάτης Βασίλης, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών

Στεργίου Αλίκη, πολιτικός μηχανικός

Τσέλιου Ρούλα, επιχειρηματίας

Χούσος Ηλίας, φυσικός

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ