Επικαιρότητα

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΙ Ανακοίνωσε τους πρώτους υποψηφίους η παράταξη Γ. Σουκουβέλου

Off

Η δημοτική παράταξη «Ζαγόρι – Νέα Εποχή»,  με επικεφαλής τον Γιώργο Σουκουβέλο, μετά από μια μακρά διαδρομή συναντήσεων και επαφών της με φορείς και πολίτες του Ζαγορίου, ανακοίνωσε χτες τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς της συμβούλους. 

«Πρόκειται για  Ζαγορίσιους και Ζαγορίσιες, που έχουν  δηλώσει την απόλυτη ταύτισή τους με τις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης και του επικεφαλής της, υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Σουκοβέλου, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται η δημιουργική επανεκκίνηση του Ζαγορίου προκειμένου να οδηγηθεί με ασφάλεια και συγκεκριμένες πολιτικές στη νέα εποχή. 

Η Νέα Εποχή που οραματιζόμαστε για το Ζαγόρι, στηρίζεται στην εμπειρία όσων στελεχών της έχουν ήδη υπηρετήσει από διάφορες θέσεις και αξιώματα τα κοινά καθώς και  στον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια όσων για πρώτη φορά «στρατεύονται» για την ανάπτυξη της περιοχής μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τους πρώτους υποψήφιους που δοκιμάζονται στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διακρίνονται για την αγάπη τους για το Ζαγόρι, είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες,  ξεχωρίζουν  για την κοινωνικότητά τους, το ήθος και την εργατικότητά τους. Είναι εκείνοι που δίνουν το έναυσμα για μια μεγαλύτερη ενεργοποίηση της «σιωπηλής πλειοψηφίας» των Ζαγορισίων, προκειμένου να υπάρξει μαζικότερη συμμετοχή στα κοινά και στη χάραξη ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος του Ζαγορίου» προστίθεται. 

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου