Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 05:23
Τελευταία Ενημέρωση: 05 Νοεμβρίου 2014
Ήπειρος

Ένα άλλο μέσο βιώσιμης μετακίνησης

Off

Ένα ακόμη βήμα εκσυγχρονισμού πραγματοποιεί το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων που τα τελευταία χρόνια έχει ενισχύσει το στόλο του με οκτώ mini bus, το ένα εκ των οποίων πληροί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για τη μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες. 
Το όχημα αυτό παρουσιάστηκε χθες από τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων στη κεντρική πλατεία μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας, όπου ο πρόεδρος Στέφανος Μουστακλής είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στις τεχνικές του δυνατότητες και να ενημερώσει σχετικά τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη.
Η Περιφέρεια άλλωστε είναι ο φορέας μέσα από τον οποίο διενεργούνται οι μεταφορές των μαθητών και όπως παραδέχθηκε ο κ. Καχριμάνης τα τελευταία χρόνια υπήρχαν διάφορα προβλήματα, ένα εκ των οποίων ήταν η έλλειψη των κατάλληλων μέσων. Το όχημα όπως τόνισε ο κ. Μουστακλής είναι το πρώτο αντίστοιχο σε ολόκληρη την ελληνική επαρχία, καθώς μέχρι σήμερα κυκλοφορούν μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Φέρει ειδικές ράμπες τόσο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος του οχήματος, ενώ πολλές είναι οι δυνατότητες που έχει και στις θέσεις για τους επιβάτες. «Η εταιρεία δε μένει στάσιμη αλλά προσπαθεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις και να είναι παρούσα στην καθημερινότητα της πόλης. Το όχημα αυτό είναι στη διάθεση όχι μόνο της Περιφέρειας Ηπείρου για τις μεταφορές των ΑΜΕΑ, αλλά παράλληλα και στη διάθεση των ξενοδοχείων της πόλης, του Πανεπιστημίου, των συλλόγων και όποιου άλλου φορέα θελήσει να το χρησιμοποιήσει», τόνισε ο κ. Μουστακλής.
Από την πλευρά του ο Αλ. Καχριμάνης εξέφρασε ευχαριστίες προς τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, λέγοντας πως με τις ενέργειες των τελευταίων ετών διευκολύνεται σημαντικά το έργο των μεταφορών, ειδικά για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ