Αθλητικά

Μοντέλο για παρεμβάσεις στον αθλητισμό

Off

Το μοντέλο που εφαρμόστηκε για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών ώστε να τεθεί σε λειτουργία και στη συνέχεια για τη συγκρότηση της διοίκησης του Νέου Κλειστού γυμναστηρίου αποτελούν «οδηγούς» για πιθανές άλλες αντίστοιχες παρεμβάσεις αθλητικού περιεχομένου στα Ιωάννινα.

Αυτό επισημάνθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποίησε η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, στην οποία έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχος Θ. Μπέγκας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Γοργόλης και εκπρόσωποι των σωματείων μπάσκετ της πόλης. Ακόμη παρέστησαν εκπρόσωποι του ΠΕΑΚΙ της ΚΕΔ ΕΣΚΑΒΔΕ, των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, εκπρόσωποι του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, προπονητές Συλλόγων, αθλητές και αθλήτριες.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν στην αίθουσα Τύπου του Νέου Κλειστού, τα μέλη της Επιτροπής Λειτουργίας, ο πρόεδρος Ηλίας Γκαζιάνης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσιούμπος, ο ταμίας Βασίλης Τσούρης, ο νομικός σύμβουλος Θοδωρής Καρακίτσος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Βασίλης Λούπας.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της Επιτροπής, ευχαριστώντας θερμά για την συνεργασία την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη, Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, ενώ τόνισε ιδιαίτερα την συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης του Νέου Κλειστού που αποσκοπεί στην ανάπτυξη του τοπικού μπάσκετ. Ο κ. Γκαζιάνης, ευχήθηκε σε όλους τους Συλλόγους κάθε επιτυχία το 2019, χωρίς τραυματισμούς.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μπέγκας, υπογράμμισε την συνεργασία που έχει η Περιφέρεια Ηπείρου με τον Δήμο, συνεργασία που και στον τομέα του αθλητισμού αποδίδει καρπούς, όπως φαίνεται μέσα και από την λειτουργία του Νέου Κλειστού. Ακόμη ο κ. Μπέγκας σημείωσε πως το παράδειγμα της επιτυχημένης διοίκησης του Νέου Κλειστού, που συμβάλει στην αναβάθμιση του τοπικού μπάσκετ, με μια πενταμελή Επιτροπή Λειτουργίας που εργάζεται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί να αποτελέσει το «σκαλοπάτι» για το επόμενο βήμα, που θα είναι η κατασκευή ενός μεγαλύτερου Κλειστού Γυμναστηρίου.

Στην ανάγκη να γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα προς τα μπροστά, αλλά κυρίως στην συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου, που οδήγησε στην κατασκευή και λειτουργία του Νέου Κλειστού, αναφέρθηκε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Γοργόλης, ευχαριστώντας με τη σειρά του τα μέλη της Επιτροπής Λειτουργίας, για την πολύτιμη προσφορά τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ