Επικαιρότητα

Στις «ξεχασμένες» κοινότητες ο Άρης Μπαρτζώκας

Off

Η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» και αυτό το σαββατοκύριακο συνέχισε τις επαφές με τους δημότες, καθώς επίσης και τις επί τόπου επισκέψεις σύμφωνα με τον προγραμματισμό της.

Την Κυριακή αντιπροσωπεία της παράταξης και ο επικεφαλής Αρ. Μπαρτζώκας επισκέφθηκαν τους Λογγάδες και το Δροσοχώρι. Στους Λογγάδες, οι κάτοικοι ενημέρωσαν την παράταξη για θέματα της περιοχής τους όπως για τα κτήματα της περιοχής που «πνίγονται» (πλημμυρίζουν) από τη λίμνη και για τα οποία πληρώνουν φόρους και τέλη, το πρόβλημα με τα φερτά υλικά στα ρέματα της περιοχής, κ.α. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπαρτζώκας, «Για εμάς ο Δήμος δεν είναι μόνο το κέντρο των Ιωαννίνων. Είναι και αυτά τα «ξεχασμένα» δημοτικά διαμερίσματα και οι «ξεχασμένες» τοπικές κοινότητες, όπου κατοικούν άνθρωποι που μάχονται πολλές φορές για πράγματα αυτονόητα στην πόλη. Σε ό,τι μας αφορά, θα είμαστε πάντα κοντά τους, όχι μόνο προεκλογικά και βεβαίως το ενδιαφέρον μας δεν πρόκειται να εξαντληθεί σε μια τυπική επίσκεψη στην περιοχή».

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία της παράταξης επισκέφθηκε το Δροσοχώρι. Σε συνάντηση με τους κατοίκους, τονίστηκε ιδιαίτερα η έλλειψη φωτισμού στο οδικό δίκτυο, η μη ύπαρξη κόμβου στη είσοδο του χωριού και γενικά τα θέματα οδικής ασφάλειας στην περιοχή η οποία είναι εντελώς παραμελημένη. 

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ