Πολιτισμός

Frida Κι Άλλο από τους Fly Theatre

Off

Μετά από µια πολύ επιτυχηµένη σεζόν στην Αθήνα (Θέατρο 104), sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο Τ και Μονή Λαζαριστών), µια εκτεταµένη περιοδεία ανά την Ελλάδα µέσα στο 2018, οι ταλαντούχοι Fly Theatre έρχονται για δεύτερη φορά στα Γιάννενα στο Θέατρο Έκφραση µε την παράσταση “Frida Κι Άλλο”, έχοντας στις αποσκευές τους µια συναρπαστική ιστορία βασισµένη στη ζωή και το έργο της μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo.

Η πολυµεσική παράσταση “Frida Κι Άλλο”, σε κείµενο Κατερίνας Δαµβόγλου, αξιοποιεί τις αρχές των Fly Theatre – προσήλωση στον χώρο, τον ρυθµό, το σώµα και το θεατρικό παιχνίδι – για να ζωντανέψει µοναδικά και πρωτότυπα τη ζωή της Frida Kahlo. 

Η παράσταση

πραγµατεύεται την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισµούς και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει ένα σύµπαν που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος.

Η Κατερίνα Δαµβόγλου ενσαρκώνει τη Μεξικανή ζωγράφο παρουσιάζοντας επί σκηνής τα βιώµατα, αλλά και µια πληθώρα συναισθηµάτων της εκρηκτικής και ασυµβίβαστης Frida. Ο

Robin Beer δηµιουργεί ζωντανά ήχο και εικόνες µέσα από προβολή live video χτίζοντας τον κόσµο γύρω της. Με τις διαρκείς προβολές και το ζωντανό χειροποίητο video, οι Fly Theatre «ζωγραφίζουν» στη σκηνή την προσωπικότητα της Frida Kahlo µέσα από εµβληµατικές εικόνες και τους πίνακές της.

Στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14), Σάββατο 2, Κυριακή 3 και Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 21:15 (διάρκεια παράστασης: 85 λεπτά).

Τιµές εισιτηρίων: Προπώληση:12€ κανονικό | 10€ φοιτητών, ανέργων, Α.Μ.Ε.Α. Προπώληση εισιτηρίων: στο ταµείο του Θεάτρου, Sherlock Coffee Maker, Viva.gr 11876.

Πληροφορίες: 2651 554505.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου