Εκδηλώσεις

2η έκθεση ποιοτικού κρασιού 800 Wine Fair

Off

Η 2η έκθεση ποιοτικού κρασιού στην Ήπειρο 800 Wine Fair  θα γίνει την Κυριακή στις 31 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac από τις 11.30 π.μ. ως τις 7.30 μ.μ.

 H Cava 800 που από το 1998 στηρίζει και προωθεί το ποιοτικό κρασί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο με τη δημιουργία ενός πρότυπου καταστήματος στα Γιάννενα, όσο και με τις οινικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά   διαστήματα διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  το “800 Wine Fair” και έτσι καθιερώνει την  Έκθεση Ποιοτικού Κρασιού στην Ήπειρο και θα συγκεντρώσει στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων κρασιά από κορυφαίους Οίκους της παγκόσμιας οινικής σκηνής.

Στην έκθεση και φέτος  το ελληνικό ποιοτικό κρασί θα έχει την τιμητική του. «Για το λόγο αυτό και επειδή πιστεύουμε πως στο κρασί δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια, σας προσκαλούμε και φέτος σε μια μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη  έκθεση που θα αποτελέσει άλλη μια  ευκαιρία να συγκεντρώσουμε τους οινόφιλους όλης της περιοχής και να στρέψουμε τα βλέμματα και πάλι στο ευγενές αυτό προϊόν της αμπέλου που τόσο αγαπάμε», αναφέρει το κάλεσμα των διοργανωτών.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ