Τελευταία Νέα

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 11:35
Τελευταία Ενημέρωση: 04 Απριλίου 2019
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Με πίστη σε νίκη από την πρώτη Κυριακή

Off

Στην τελική ευθεία, χωρίς προβληματισμούς, αστερίσκους και ευδιάκριτη την αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών εισέρχεται η Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου, που ανακοίνωσε χθες τα ονόματα των δύο τελευταίων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

Η νυν περιφερειακή σύμβουλος Κέλλυ Καραμάνη και ο Κωνσταντίνος Μελάς, εργαζόμενος στην «Μέριμνα» είναι οι δύο υποψήφιοι με τους οποίους ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο της παράταξης στην Ήπειρο.

Και οι δύο θα είναι υποψήφιοι στην Π.Ε Ιωαννίνων με την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη σε ανακοίνωσή της να επισημαίνει πως είναι η πρώτη στην Ήπειρο που έχει ολοκληρώσει και έχει ανακοινώσει το σύνολο των υποψηφίων της.

Αυτό συνιστά ένα ακόμη δείγμα, όπως αναφέρει, της δυναμικής της ενόψει των επικείμενων περιφερειακών εκλογών. Την ίδια αισιοδοξία αποπνέει και η δήλωση του Αλ. Καχριμάνη που όπως και στην εκδήλωση της περασμένης εβδομάδας κάνει λόγο για δυναμική καθαρής νίκης από την πρώτη Κυριακή.

«Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των υποψηφίων της παράταξης για την προσωπική επιλογή τους να συστρατευθούν μαζί μας για τις εκλογές του Μαΐου και να συνεισφέρουν στο έργο της παράταξής μας της νέας τετραετίας. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που είχαν εκδηλώσει την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι, κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατόν να ικανοποιηθεί λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων. Να γνωρίζουν όμως πως θα έχουν πάντα το δικό τους λόγο στο έργο και τις δράσεις της παράταξης. Μπαίνουμε στην τελική φάση της προετοιμασίας μας για τις εκλογές, με σύμμαχο το έργο  και την αποφασιστικότητά μας να αντιμετωπιστούν προβλήματα και να προχωρήσουν αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχει ανάγκη η Ήπειρος. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα για καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή, ώστε χωρίς ασκήσεις ισορροπίας και παζάρια να μπορούμε να λαμβάνουμε και δύσκολες αποφάσεις για μεγάλα ζητήματα που αφορούν το μέλλον του τόπου μας». 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ