Επικαιρότητα

Αναμένεται να κορυφωθεί η αγοραστική κίνηση

Off

Τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο αναμένεται να κορυφωθεί, όπως παραδοσιακά άλλωστε συμβαίνει σχεδόν πάντα, η αγοραστική κίνηση στα παραδοσιακά κρεοπωλεία της περιοχής, με τους καταναλωτές να κάνουν τις τελευταίες τους αγορές για το πασχαλινό τραπέζι. Στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος φυσικά, τα αμνοερίφια, αρνιά και κατσικάκια, που υπάρχουν και σε αφθονία αλλά κυρίως σε τιμές, που διατηρήθηκαν στα ίδια επίπεδα με αυτές της περσινής περιόδου. 

Η επάρκεια των τοπικών προϊόντων συνιστά σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλών Ιωαννίνων Γρηγ. Κονταξή και ένα βασικό εχέγγυο για την άριστη ποιότητα των αμνοεριφίων, που θα αγοράσουν οι καταναλωτές.

Η ζήτηση μέχρι και χθες Μ. Τετάρτη ήταν ικανοποιητική, με τα παραδοσιακά κρεοπωλεία να αποτελούν πόλο έλξης των καταναλωτών, με κύριο γνώρισμα τη γνωριμία και τη σχέση εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό.

Οι τιμές των αμνοεριφίων στην τοπική αγορά δεν ξεπερνούν τα 9 ευρώ το κιλό, ενώ ο κ. Κονταξής έκανε αναφορά και στον ανταγωνισμό με τις μεγάλες αλυσίδες και τα σούπερ μάρκετ, λέγοντας πως ο καταναλωτής είναι ελεύθερος να επιλέξει με βάση και την τιμή, αλλά σε συνδυασμό πάντα με την ποιότητα και την προέλευση του κάθε ζώου.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου