Επικαιρότητα

Με αισιοδοξία και αλληλεγγύη να υπερβούμε τις δυσκολίες

Off

Με έντονο κοινωνικό περιεχόμενο, λόγω των αναγκών και δυσχερειών, που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες οικογένειες και στα όρια του δήμου Ιωαννιτών, ο δήμαρχος Θ. Μπέγκας απευθύνθηκε στο μήνυμά του με αφορμή τις εορτές του Πάσχα στους δημότες των Ιωαννίνων. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει συσσωρεύσει η κρίση αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, με τον κ. Μπέγκα να τονίζει, ότι η δημιουργία συνθηκών βελτίωσης της ποιότητας ζωής για τους ανθρώπους αυτούς, αποτελεί μονόδρομο και δίνει ελπίδα για την κοινωνία.

«Με αισιοδοξία και αλληλεγγύη επιβάλλεται σήμερα να υπερβούμε τις δυσκολίες και να χτίσουμε κάτι νέο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο. 

Η ανιδιοτελής και αληθινή αγάπη του Χριστού προς τον συνάνθρωπο, μας δίνει δύναμη, αποτελώντας παράλληλα διαχρονικό και επίκαιρο παράδειγμα προς όλους όσοι θέλουμε να ενεργούμε υπεύθυνα και συλλογικά.

Αυτό είναι και το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου, μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για όλους τους χριστιανούς, για όλο τον κόσμο.

Ας σταθούμε λοιπόν όρθιοι, δυνατοί, ενωμένοι και  αλληλέγγυοι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Από την πλευρά του δήμου Ιωαννιτών, αυτό για το οποίο θέλω να διαβεβαιώσω του συνδημότες μου, είναι ότι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε κόντρα σε κάθε δυσκολία. 

Στρέφουμε την πλάτη στη μιζέρια και τη μικροπρέπεια.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με επιμονή προσπαθώντας να στηρίξουμε όσους χτυπήθηκαν πιο σκληρά από τη κρίση, με μεθοδικότητα επιδιώκοντας να συμβάλουμε στη δημιουργία συνθηκών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και δίνουν ελπίδα την κοινωνία.

Για να υπερβούμε την κρίση απαραίτητη είναι η συνεργασία όλων.

Και φυσικά θέλουμε κοντά μας την εκκλησία η οποία έχει αποδείξει σε καιρούς ακόμα πιο δύσκολους τι μπορεί να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία. 

Με σταθερά και στοχευμένα βήματα θα συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία, τους κοινούς μας αγώνες, συνδιαμορφώνοντας τα Νέα Γιάννενα με περισσότερη δημιουργικότητα, αποτελεσματικότητα και αξιοπρέπεια.

Στις άγιες ημέρες που διανύουμε, οφείλουμε όλοι να πορευόμαστε ενωμένοι και μονιασμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο.

Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους σας», καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Μπέγκας.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου