Επικαιρότητα

Μηνύματα ελπίδας και προοπτικής για τον τόπο

Off

Η ανάγκη για συλλογική αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά και της ελπίδας ώστε να υπάρχει προοπτική, κυριαρχεί στα πασχαλινά μηνύματα των εκπροσώπων των τοπικών Αρχών.

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος αναφέρει:

«Τούτες τις Άγιες μέρες της κατάνυξης, καθώς βαδίζουμε προς την κορύφωση του Θείου Δράματος, όλοι έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε στο θαύμα της Ανάστασης και τα ελπιδοφόρα μηνύματα που εκπέμπει διαχρονικά. Το ανέσπερο φως της Αναστάσεως του Θεανθρώπου ας αποτελέσει αφορμή για τη δική μας εσωτερική μεταμόρφωση. Ας μας δώσει δύναμη για την προσωπική μας ανάταση. Ας φωτίσει το δρόμο της δημιουργίας στον τόπο μας. Ας αναζωπυρώσει την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο με ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Με τη δική μας ενεργή συμμετοχή και την αταλάντευτη πίστη στα διαχρονικά ιδανικά του έθνους μας να σταθούμε όρθιοι και ενωμένοι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, για να ελπίζουμε σ’ ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Στο μήνυμα του Δημάρχου Ζαγορίου Βασίλη Σπύρου, αναφέρεται: «Το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου να φέρει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στον καθένα από εσάς και για τον τόπο μας, το όμορφο Ζαγόρι, την πολυπόθητη ανάπτυξη που θα σταματήσει την ερήμωση και τη φυγή των νέων ανθρώπων. Έχοντας τα τελευταία χρόνια  την ευθύνη διοίκησης του Δήμου αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον της περιοχής μας, σε συνεργασία με τις  παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, το προσωπικό των Υπηρεσιών και πάντα με συμμάχους και συνεργάτες όλους εσάς».

Το μήνυμα του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου και Δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλου αναφέρει: 

«Τις άγιες τούτες μέρες της κατάνυξης και της εσωτερικότητας, ας ενώσουμε τις ευχές μας κι ας εντείνουμε κάθε μας προσπάθεια για την Ανάσταση της ελπίδας και της αισιοδοξίας.

Το διαχρονικό παράδειγμα της ανιδιοτελούς αγάπης του Κυρίου προς τον συνάνθρωπο, μας δίνει τη δύναμη να ενεργούμε υπεύθυνα, συλλογικά και αλληλέγγυα».

Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρει: 

«Το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία ότι με πίστη, αλληλεγγύη, δουλειά και συνεργασία μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για την Άρτα.  Τέτοιες Άγιες ημέρες αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε με σκληρή καθημερινή δουλειά και όραμα να εργαζόμαστε για όλους συμπολίτες μας. Για να φέρουμε την περιοχή στη θέση που της αξίζει».

«Τα Πάθη του Θεανθρώπου συμβολίζουν την θλίψη και τον πόνο του οδηγούν στην Ανάσταση, η οποία με την σειρά της συμβολίζει την ελπίδα, την νίκη  και την λύτρωση. Αυτή τη λύτρωση αναμένει σήμερα ο λαός μας, για  να απαλλαγεί από τον κυκεώνα στον οποίο έχει μπει όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, ο οποίος προσδοκά την δική του λύτρωση. Με ορόσημο αυτήν την ανάσταση της πατρίδας μας, όλοι εμείς στη παράταξή μας πιστεύουμε ότι  μπορούμε να φτιάξουμε  την δική μας πόλη αντάξια των προσδοκιών των συμπολιτών μας», αναφέρει ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας και υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γκόντας.

Ο Γιώργος Ζάψας, υποψήφιος περιφερειάρχης, τονίζει: 

«Η Ανάσταση αποτελεί λύτρωση και σηματοδοτεί την επικράτηση της αγάπης, εκφράζει την προσδοκία όλων για να αφήσουμε πίσω τις δυσκολίες, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, να παλέψουμε για ευημερία και προοπτική.

Η προσδοκία για καλύτερες ημέρες απαιτεί ενότητα, συνεργασία και συμμετοχή όλων για να μετουσιωθεί σε πράξη. Ας σταθούμε λοιπόν ο ένας δίπλα στον άλλον και ας αφήσουμε το Αναστάσιμο Φως να ανάψει την φλόγα της ελπίδας, της αλληλεγγύης και της δημιουργίας».

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου