Επικαιρότητα

Επίκεντρο της Τεχνικής Κολύμβησης τα Γιάννενα

Off

Η καρδιά του αθλήματος της τεχνικής κολύμβησης «χτυπά» από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή στο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ στα Γιάννενα.

Ενάμιση μήνα πριν τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών στην ηπειρωτική πρωτεύουσα διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με δεκάδες συμμετοχές σωματείων από ολόκληρη τη χώρα και εκατοντάδες αθλητές.

Το κολυμβητήριο των Ιωαννίνων με τις παρεμβάσεις των τελευταίων ετών και εκείνες που πρόκειται να ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα καθίσταται σε ένα από τα πλέον σύγχρονα της χώρας, που πληροί τα υψηλά διεθνή στάνταρτς για τη φιλοξενία διοργανώσεων διεθνούς επιπέδου.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος μετά την ανάθεση στη χώρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επέλεξε τα Γιάννενα για τη φιλοξενία του στο τέλος Ιουνίου. Από σήμερα όμως μέχρι και την Κυριακή πραγματοποιείται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και οι φίλοι του υγρού στίβου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους κορυφαίους του ιδιαίτερου αυτού αθλήματος στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο ταμίας της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Επιτροπής Αθλημάτων Ηλίας Ξιάρχος, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Ν. Γκόλας και ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Β. Παλατσίδης αναφέρθηκαν στη διοργάνωση και στη σημασία που έχει η λειτουργία ενός αναβαθμισμένου πλέον κολυμβητηρίου σε μία επαρχιακή πόλη. Ο κ. Ξιάρχος τόνισε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αποτελεί ένα κρίσιμο τεστ για τη μεγάλη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα προσελκύσει την αφρόκρεμα της τεχνικής κολύμβησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο στα Γιάννενα.

Στη διαρκή υποστήριξη του δήμου Ιωαννιτών αναφέρθηκε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ν. Γκόλας, ενώ ο κ. Παλατσίδης τόνισε ότι εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί ο εκσυγχρονισμός των υποδομών στην πισίνα με την τοποθέτηση των νέων βατήρων τους οποίους προμηθεύτηκε το ΠΕΑΚΙ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου