Πολιτικό Ρεπορτάζ

Στα Γιάννενα την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Off

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννενα που θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 19.00 στο ξενοδοχείο Du Lac. Κι αυτό καταρχάς λόγω της πολιτικής συγκυρίας με την κοινοβουλευτική διαδικασία για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση όπως εξελίχθηκε η πρόταση μομφής για τον Π. Πολάκη, να αυξάνει την ένταση. 

Είναι βέβαιο ότι οι συζητήσεις στη Βουλή θα διαμορφώσουν το σκηνικό πάνω στο οποίο θα εξελιχθεί η προεκλογική περίοδος ως τις ευρωεκλογές, ενώ παράλληλα οι ανακοινώσεις για μέτρα και παροχές από τον πρωθυπουργό που είχαν προγραμματιστεί για χτες το βράδυ, θα δώσουν την ευκαιρία για απαντήσεις από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Η έλευση στα Γιάννενα του Κ. Μητσοτάκη με πρόγραμμα που αναμένεται να γίνει γνωστό σήμερα, αναμένεται να δώσει και ένα συμβολικό έναυσμα για την ενδυνάμωση του προεκλογικού αγώνα στην Ήπειρο και την προώθηση του στόχου για την νίκη του κόμματος στις 26 Μαΐου.

 

Ο Αλ. Τσίπρας την Κυριακή;

Η αναβολή της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα που ήταν προγραμματισμένη για χτες στα Γιάννενα λόγω της συζήτησης στη Βουλή, μεταβάλλει το πρόγραμμα περιοδειών του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Επισήμως δεν έχει γίνει κάτι γνωστό, θεωρείται όμως βέβαιο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει την περιοδεία στην Ήπειρο και τα Γιάννενα, με την Κυριακή να είναι μία πιθανή μέρα για την ομιλία του, αν και δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» η ημερομηνία. 

 

ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου