Επικαιρότητα

Ηχηρό μήνυμα από μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Off

Ησυγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας θα μπορούσε τη δεδομένη χρονική στιγμή σύμφωνα με τον Π. Καμμένο να στείλει το πιο ηχηρό μήνυμα σε ολόκληρο τον πλανήτη για την αποφασιστικότητα με την οποία η Ελλάδα αντιμετωπίζει την τουρκική προκλητικότητα.

Από τα Γιάννενα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων το απόγευμα της Δευτέρας στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου και παρουσίασης μίας ομάδας υποψηφίων Ευρωβουλευτών επανέλαβε όσα είχε πει λίγες ώρες νωρίτερα σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ωστόσο επικεντρώθηκε κυρίως στο στοίχημα των Ευρωεκλογών για τους ΑΝΕΛ, αλλά και στις πολιτικές εξελίξεις στη Βουλή με τη συζήτηση για την πρόταση μομφής.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε σημαντικές τις Ευρωεκλογές, στις οποίες συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που εκφράζουν όμως όπως ανέφερε τις ίδιες απόψεις.

«Εμείς καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τους ΑΝΕΛ, τους μόνους πραγματικούς ευρωσκεπτικιστές, που δεν ανήκουν σε κανένα από τα δύο μπλοκ. Δεν πρόκειται να συναινέσουμε και να υποστηρίξουμε κόμματα που ζητούν να παραδώσουμε τις αρχές, τις αξίες του έθνους και την ελληνική σημαία.

Στις 26 Μαΐου δεν εκλέγουμε κυβέρνηση αλλά ευρωβουλευτές και οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν μεταξύ υπαλλήλων των Γερμανών ή τους σοσιαλδημοκράτες. Εμείς όμως είμαστε μια ανεξάρτητη πολιτική δύναμη που αντιστεκόμαστε γνήσια σε αυτές τις πολιτικές», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

 

Καμία στήριξη  στην κυβέρνηση

Ιδιαίτερα σκληρός και επικριτικός φάνηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προς την κυβέρνηση, από την οποία αποχώρησε πριν από μερικού μήνες ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι ΑΝΕΛ να παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης. «Ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση αποστατών δεν δίνουμε. Είναι μία κυβέρνηση που δεν έχει τη λαϊκή εντολή. Τη λύση μπορεί να τη δώσουν μόνο οι εκλογές. Η κυβέρνηση στηρίζεται σε τρεις βουλευτές πρώην ΑΝΕΛ, που εξαγοράστηκαν με την υπουργική καρέκλα και τον Θεοχαρόπουλο, που δεν έχει εκλεγεί ποτέ στη ζωή του», σημείωσε ακόμη.

Τέλος, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε απολύτως θετικά τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για τη στήριξη κοινωνικών τάξεων, επισημαίνοντας όμως ότι θα έπρεπε να είχαν αποφασιστεί και κυρίως να έχουν υλοποιηθεί πολύ γρηγορότερα.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου