Επικαιρότητα

Πολυδύναμο κέντρο στο παλιό Άσυλο Ανιάτων

Off

Βασικός στόχος του Μωυσή Ελισάφ είναι να χαράξει μια νέα πορεία για τον δήμο Ιωαννιτών, με εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και συγκεκριμένη στρατηγική προγραμματισμένης εξωστρέφειας για την επόμενη τετραετία.

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννενα Νέα Εποχή μίλησε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λούτσας. Ο πολιτιστικός σύλλογος με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου αποφάσισε να διαθέσει την αίθουσα σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους που θα θελήσουν να επικοινωνήσουν με τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Μωυσής Ελισάφ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση αυτή και μαζί με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που διαμένουν στην περιοχή Θανάση Μέμο, Βασίλη Γιαννάκη, Βασίλη Ζωγράφο και Γιάννη Λυκογιώργο και τους υποψηφίους της Κοινότητας Ιωαννίνων Δημήτρη Γκιζά και Κώστα Τασούλα, συνομίλησε με τους κατοίκους, ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός της παράταξης και απάντησε σε δεκάδες ερωτήματα που έγιναν.

Θέματα καθημερινότητας, όπως το οδικό δίκτυο, ο φωτισμός, οι κοινόχρηστοι χώροι ήταν αυτά που τέθηκαν με έμφαση ενώ εκτενής αναφορά έγινε για το παλιό άσυλο ανιάτων, το οποίο παραμένει εγκαταλειμμένο. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι αυτά που θέτουν οι κάτοικοι σε κάθε γωνιά του δήμου, τόσο στην πόλη όσο και στις δημοτικές ενότητες, γεγονός που δείχνει ότι δεν υπήρξε τα προηγούμενα πέντε χρόνια ένα δομημένο σχέδιο για την επίλυσή τους.

Ανέλυσε δε και την πρόταση της παράταξης για την αξιοποίηση των παλιών εγκαταστάσεων του Ασύλου Ανιάτων το οποίο έχει παραχωρηθεί στο δήμο από το 2014 και επανέλαβε ότι καθοριστικής σημασίας για την αξιοποίηση του χώρου είναι η άμεση προκήρυξη ολοκληρωμένης μελέτης για τη δημιουργία σύγχρονου πολυδύναμου κέντρου που θα έχει ως σκοπό την ανάπτυξη δομών προστασίας, φροντίδας και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με ή χωρίς αναπηρία.

ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ