Αθλητικά

Από Δευτέρα ψηφίζεται η τροπολογία

Off

Η ψήφιση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, αφού χθες το υπουργείο την κατέθεσε εκ νέου, μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα.

Με τη μόνη αναμέτρηση διπλή στις 15 και στις 19 Μαΐου) που εκκρεμεί να είναι αυτή μεταξύ ΟΦΗ και Πλατανιά για το ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα και ποια στη Λίγκα 2, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ο χάρτης των ομάδων με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπος ο ΠΑΣ του χρόνου.

Με τη βαθμολογική σειρά που έπεσαν ή έμειναν οι ομάδες τη νέα σεζόν θα είναι οι: ΟΦΗ ή Πλατανιάς, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Λεβαδειακός, Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, ΑΟ Κασσιόπη, ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Στη Σούπερ Λίγκα 2 και τη νέα Football League θα υπάρχει κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τα παιχνίδια τους θα τα δείχνει η ΕΡΤ. Η τροπολογία του κ. Βασιλειάδη προβλέπει ότι οι ομάδες που είχαν και για την επόμενη σεζόν τηλεοπτικά συμβόλαια και υποβιβάστηκαν, θα πάρουν από την ΕΡΤ κανονικά τα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιό τους. Στην περίπτωση του ΠΑΣ που είχε υπογράψει πέρυσι διετές συμβόλαιο με τη NOVA, θα πάρει από την ΕΡΤ τα χρήματα που προέβλεπε η σύμβαση που είχε με τη NOVA.

 

Χρηματικό πρόστιμο 

για τα επεισόδια

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 12.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ