Αθλητικά

Ελπίζουν στη Δικαιοσύνη στον ΠΑΣ

Off

Ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, που η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εξέδωσε μία ανακοίνωση (και) με πολιτικό περιεχόμενο. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε μία (μάλλον αχρείαστη και χωρίς να ερωτηθεί σχετικά) δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα από το αεροδρόμιο το πρωί του Σαββάτου, που έστειλε μήνυμα στους Γιαννιώτες ότι θα πρέπει να χαίρονται που η πόλη αποκτά ένα σύγχρονο αεροδρόμιο και γι’ αυτό να μη στεναχώριουνται που ο ΠΑΣ υποβιβάστηκε! 

«Θα ήθελα να πω για τους πολίτες των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, καλορίζικο το νέο αεροδρόμιο και θα έχω μάλλον την δυνατότητα να το εγκαινιάσω τέλος Ιουνίου. Ένα έργο πάρα πολύ σημαντικό, έργο πνοής, οπότε ας μην στεναχωριούνται που πέσαμε στην δεύτερη εθνική. Του χρόνου θα ξανανέβουμε», ήταν η δήλωση του κ. Τσίπρα που προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ στην ανακοίνωση της οποίας τονίζεται:

«Από που και ως που, ένα έργο μπορεί να λειτουργήσει ως παρηγοριά στους φίλους και οπαδούς ενός Ιστορικού συλλόγου σαν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την αδικία που έχει υποστεί αυτή τη χρονιά.

Και από που και ως που μιλάτε σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, αναφέροντας ότι δήθεν «Πέσαμε;» και «Θα ξανανέβουμε;»

Υποθέτουμε ότι όλως ξαφνικώς προεκλογικά, θυμηθήκατε τις ρίζες σας σαν ΓΝΗΣΙΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ και ότι οι Ηπειρώτες έχουν την δική τους ομάδα, η οποία τη σεζόν που έληξε έπαιζε στην κατηγορία της Superleague.

Ακόμα και κατά την τρέχουσα επίσκεψη σας στα Γιάννενα δεν θελήσατε να μας δείτε. Το αρνηθήκατε. Αρκεστήκατε μόνο στην «παρηγοριά».

Αφού λοιπόν δεν μας δεχθήκατε να κάνουμε μία συζήτηση και να μάθετε γιατί έπεσε όπως λέτε η ομάδα σας, να σας ενημερώσουμε έστω από εδώ για κάτι… Μην προδικάζετε τα γεγονότα, γιατί υπάρχει και η Δικαιοσύνη και τα Δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ που θα κρίνουν τελικά για τη νομιμότητα του «πέσαμε»! Διότι οι διατάξεις του ΚΑΠ της ΕΠΟ, είναι, θεωρούμε, σαφείς. Εκτός βέβαια  αν γνωρίζετε από τώρα την απόφαση επί της προσφυγής μας και απλά εχθές μας την ανακοινώσατε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣ.

 

Στη Λάρισα ο Γιάκος

Ενώ στο μεταξύ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον ΠΑΣ βρίσκεται μόλις στην αρχή του, η Λάρισα απέκτησε τον Άκη Γιάκο, το συμβόλαιο του οποίου δεν ανανεώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της ΑΕΛ, μια μεγάλη ομάδα με τίτλους και ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κούγια που με επέλεξε για δεύτερη φορά να υπηρετήσω ακόμα μία ιστορική ομάδα και εύχομαι μέσα από σκληρή δουλειά και λίγα λόγια να δικαιώσω τόσο τον κ. Κούγια, όσο και τον κόσμο της ΑΕΛ», αναφέρει στη δήλωσή του ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου