Πολιτικό Ρεπορτάζ

Νέα δεδομένα δημιουργεί η αναφορά Μητσοτάκη στην Τ. Καλογιάννη

Off

Ανοιχτή εκδήλωση με κεντρική ομιλία διοργανώνει την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 19.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, επικεφαλής της παράταξης Ιωάννινα – 2023.

Η εκδήλωση αν και ήταν προγραμματισμένη από καιρό στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας, έρχεται σε μία χρονική περίοδο που δημιουργούνται νέα δεδομένα μετά την ξεκάθαρη αναφορά που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξανδρο Καχριμάνη και την Τατιάνα Καλογιάννη, κατά την ομιλία του την περασμένη εβδομάδα. 

Αυτές οι αναφορές ξεκαθαρίζουν το τοπίο στην κεντροδεξιά, ειδικά για τον Δήμο Ιωαννιτών που υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από τους φίλους του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που θα ήθελαν ο πολιτικός τους χώρος να αναλάβει τις τύχες του δήμου. Η συγκυρία που φέρνει τις ευρωεκλογές μαζί με τις τοπικές εκλογές, δημιουργεί τις συνθήκες ώστε ο ψηφοφόρος από τον κεντροδεξιό χώρο να δημιουργήσει ένα «ρεύμα» στήριξης στις υποψηφιότητες του χώρου για το κεντρικό επίπεδο των ευρωεκλογών, ψηφίζοντας τη ΝΔ, αλλά παράλληλα και στις δημοτικές εκλογές με την ανάδειξη της Τ. Καλογιάννη ως βασικής διεκδικήτριας για τη δημαρχία των Ιωαννίνων..  Κι όσο περνάνε οι μέρες και αυξάνεται το ενδιαφέρον των δημοτών για τις εκλογές και παράλληλα τίθενται και τα διλήμματα για την επιλογή που θα κάνει ο καθένας, οι διακριτές πολιτικές φωνές που διεκδικούν τον δήμο, θα έχουν και ένα επιπλέον προβάδισμα. 

ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ