Αθλητικά

Στο ακουστικό του περιμένει ο Παπαδόπουλος

Off

Στη λύση έλληνα προπονητή, που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ προσανατολίζεται ο Γ. Χριστοβασίλης, με τους πιθανούς διαδόχους του Γ. Πετράκη, να είναι αρκετοί, τουλάχιστον σε επίπεδο φημολογίας. 

Από όλα αυτά τα ονόματα πάντως, που έχουν ακουστεί, τα επικρατέστερα ή εκείνα για τα οποία υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, είναι του Ν. Παπαδόπουλου, του Γ. Τάτση, που όμως δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Πλατανιά, αλλά και του Μιχ. Γρηγορίου. Λύσεις όπως αυτές των Μπ. Τεννέ, Σ. Τσιώλη, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και επί της ουσίας απλώς τέθηκαν υπόψιν του Γ. Χριστοβασίλη, χωρίς καν ο ίδιος και οι συνεργάτες του να ασχοληθούν.

Οι χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν, ότι ο Ν. Παπαδόπουλος, είναι μια ανάσα από το να υπογράψει με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κάτι όμως που τελικά διαψεύστηκε το απόγευμα, εξέλιξη που τον φέρνει πιο κοντά στον πάγκο των Γιαννιωτών. Επειδή όμως, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ περιμένει όπως φαίνεται και κάποιες απαντήσεις από άλλες περιπτώσεις, δεν πρόκειται να βιαστεί, ώστε να «δώσει τα χέρια» με τον έλληνα τεχνικό.

Η πρακτική άλλωστε της 10ετίας στην οποία βρίσκεται στην τοπική ΠΑΕ, ο Γ. Χριστοβασίλης έχει δείξει, ότι αρέσκεται να κάνει εκπλήξεις, είτε με περιπτώσεις Όγιος – Ντεμόλ , ονόματα δηλαδή από το εξωτερικό, που ανέβασαν την ομάδα κατηγορία, είτε με επιλογές νέων τεχνικών (βλ. Χριστόπουλος) που επίσης άφησαν πίσω τους σπουδαίο έργο.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας που θα ολοκληρωθούν και οι προπονήσεις, θα έχει ξεκαθαρίσει και το ζήτημα με το σύνολο των παικτών του ρόστερ και ποιοι από αυτούς που έχουν συμβόλαια θα παραμείνουν.

Ένα ζήτημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ είναι και αυτό των ξένων παικτών που θα έχει στο ρόστερ, αφού στη Σούπερ Λίγκα 2 επιτρέπεται για μία ομάδα να έχει 5 ξένους, από χώρες εκτός Ε.Ε, όμως στην αποστολή μπορεί να έχει τέσσερις εκ των οποίων μόνο τρεις στην 11άδα.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου