Πολιτικό Ρεπορτάζ

Στόχο η είσοδος στον β’ γύρο την Κυριακή

Off

Με την κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γ. Ζάψα ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη η επίσημη προεκλογική εκστρατεία για την περιφερειακή παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στο ξενοδοχείο Du Lac με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη να παρουσιάζει τις βασικές προγραμματικές αρχές της παράταξης, ταυτόχρονα όμως και το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

Εκπροσωπώντας την παράταξη ο Κ. Μπασιούκας μετέφερε την αισιοδοξία των μελών της για το αποτέλεσμα των εκλογών οριοθετώντας ως βασικό στόχο την είσοδο στον β’ γύρο.

«Είμαστε αισιόδοξοι, λαμβάνοντας τα μηνύματα του κόσμου, ότι είμαστε σε ένα δρόμο που αυξάνεται συνεχώς η συσπείρωση του κόσμου που μας στηρίζει και στόχος μας είναι να πάμε στον δεύτερο γύρο και εκεί ασφαλώς να δώσουμε τη μεγάλη μάχη ώστε ο Γιώργος Ζάψας να είναι νέος περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Τα προβλήματα πολλά, αλλά αυτό στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα  είναι η δημοκρατική λειτουργία της περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου και των υπηρεσιών της περιφέρειας. 

Είμαστε περήφανοι που καταφέρνουμε να έχουμε άξιους υποψήφιους σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, αυτοί που θα στελεχώσουν τις ομάδες εργασίες και θα δουλέψουν με ζήλο και θέρμη για τα προβλήματα του κάθε νομού ξεχωριστά και ολόκληρης της Ηπείρου συνολικά, σε συνεργασία με κυβέρνηση και Ε.Ε., γιατί αυτοί οι δίαυλοι πρέπει να είναι ανοιχτοί. Ενόψει και των ευρωεκλογών μάλιστα, είναι και αυτό σημαντικό διακύβευμα, να υπάρχουν προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη, που θα συμβάλλουν και στους δικούς μας στόχους.

Καλούμε όλον τον κόσμο για να γιορτάσουμε την τελευταία εκδήλωση στα Γιάννενα πριν την τελική ευθεία των εκλογών. Η συλλογικότητά μας λειτουργεί πλήρως δημοκρατικά και έτσι θα συνεχίσει και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα είναι σε ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο. Με αισιοδοξία, προχωράμε μέχρι την τελική νίκη», κατέληξε ο κ. Μπασιούκας.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου