Αθλητικά

Δύσκολα θα χαλάσει του Παπαδόπουλου

Off

Μάταια περίμεναν οι εκπρόσωποι του τύπου που βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Εθνικό Στάδιο, τον πρόεδρο Γ. Χριστοβασίλη για να παρουσιάσει τον νέο τεχνικό της ομάδας του ΠΑΣ.

Όπως είχε κυκλοφορήσει από το πρωί στα Γιάννενα βρισκόταν ο Νίκος Παπαδόπουλος που μάλιστα από το πρωί είχε επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο στο ΠΕΑΚΙ, μαζί με συνεργάτη του, ενώ είχε συνάντηση και με υπαλλήλους της ΠΑΕ, αλλά και παίκτες που ολοκλήρωσαν την χθεσινή προπόνηση.

Όμως στις 2.15 το μεσημέρι ο Γ. Χριστοβασίλης μέσω του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ειδοποίησε ότι η συνέντευξη τύπου, επομένως και η παρουσίαση του κ. Παπαδόπουλου ματαιώνονται, αφού ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται πως δεν έχουν τακτοποιηθεί και αυτό ίσχυε τουλάχιστον μέχρι χθες το απόγευμα με την ΠΑΕ να τηρεί στάση αναμονής, αλλά να εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα «πέσουν» οι υπογραφές και ενδεχομένως σήμερα να υπάρξουν οριστικές και επίσημες ανακοινώσεις και η παρουσίαση.

Φαίνεται πάντως πως δύσκολα θα «χαλάσει» η περίπτωση του Ν. Παπαδόπουλου που είχε και έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες όμως δεν θα ερχόταν στα Γιάννενα εάν δεν είχε λάβει την απόφασή του να εργαστεί στον ΠΑΣ.

Αν οι λεπτομέρειες που απομένουν είναι πάντως τόσο σοβαρές που μπορεί να ακυρώσουν στην πράξη τη συμφωνία, αυτό θα φανεί το αργότερο σήμερα, εάν δεν είχε υπάρξει κάποια εξέλιξη αργά χθες το βράδυ.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου