Πολιτικό Ρεπορτάζ

ΟΛΓΑ ΝΑΣΣΗ Τι αποφασίζουμε στις 26 Μαΐου

Off

Η υποψήφιας ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Όλγα Νάσση, σε δήλωσή της για τις ευρωεκλογές αναφέρει:

Με την ψήφο μας στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις ευρωεκλογές της Κυριακής στέλνουμε μηνύματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Βάζουμε φρένο στην άνοδο της ακροδεξιάς, του φασισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, στο νεοφιλελευθερισμό και τη λιτότητα. Αγωνιζόμαστε για μια Ευρώπη με περισσότερη δημοκρατία και αλληλεγγύη, πιο κοντά στην καθημερινότητα των πολιτών.

Στο εσωτερικό δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει την πολιτική ελάφρυνσης των πολλών, των συνταξιούχων, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων, των αγροτών, τη μείωση της ανεργίας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, με ιδιαίτερη φροντίδα για τους νέους και τη διαμόρφωση προϋποθέσεων για να επιστρέψουν στην Ελλάδα όσοι από αυτούς έφυγαν στην Ελλάδα και επιθυμούν να γυρίσουν.

Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ψήφος για την κατάργηση της 13ης σύνταξης και άλλων μέτρων ελάφρυνσης των πολλών για να αυξηθούν τα κέρδη των λίγων. Ψήφος στη Ν.Δ. σημαίνει ψήφο στον ανθέλληνα Μάνφρεντ Βέμπερ.

Είμαι Ηπειρώτισσα. Έχω ψυχή Ηπειρώτισσας και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής.

Η επιδίωξη μου είναι να κάνω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τον τόπο μου. Να βοηθήσω να έρθουν περισσότερα ευρωπαϊκά προγράμματα στην Ήπειρο, που σε συνδυασμό με τους εθνικούς πόρους θα δημιουργήσουν ανάπτυξη και θέσεις απασχόλησης.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, ολοκλήρωσε, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μεγάλα οδικά έργα που βγάζουν την Ηπειρο από την απομόνωση και την εγκατάλειψη.

Με τα έργα επέκτασης στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, που ολοκληρώνονται σύντομα, την ίδρυση Πανεπιστημιακών Τμημάτων, τη λειτουργία βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στο αεροδρόμιο Ακτίου, την ανάδειξη του φυσικού πλούτου και της μεγάλης πολιτιστικής κληρονομιάς ανοίγονται νέες προοπτικές ανάπτυξης της Ηπείρου στον τουρισμό και σε άλλους τομείς.

Και αυτή η θετική πορεία της Ηπείρου και ολόκληρης της Ελλάδας δεν πρέπει να ανακοπεί.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ