Επικαιρότητα

ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ Ο ελληνικός λαός πήρε την τύχη της χώρας στα χέρια του

Off

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Κ. Κώστας Τασούλας με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Ο ελληνικός λαός πήρε την τύχη της χώρας στα χέρια του. Ήρεμα και αποφασιστικά παραμέρισε το λαϊκισμό, το διχασμό, το ψέμα, την υποτίμηση του ιδίου και την υπονόμευση της χώρας.  Η ξεκάθαρη, όσο και συντριπτική νίκη της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη επέβαλαν στον πελαγωμένο κ. Τσίπρα το αυτονόητο. Να συρθεί σε εθνικές εκλογές νωρίτερα, να εγκαταλείψει δηλαδή την εξουσία σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα από τώρα, για να μπορέσει έτσι να γυρίσει επιτέλους σελίδα ο τόπος, και να βάλουμε μπρος ένα σχέδιο προκοπής και κανονικότητας μετά από μία πολυετή δοκιμασία. 

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, των πρώτων πολιτικών εκλογών μετά από περίπου μια τετραετία, αλλά και εκείνο των περιφερειακών εκλογών, στις οποίες και πάλι εντυπωσιακά όσο και πανάξια πρωτοστάτησε η Περιφέρεια Ηπείρου με την άξια πολλών συγχαρητηρίων επανεκλογή του κ. Αλ. Καχριμάνη, δίνουν το μέτρο της επικείμενης μεγάλης πολιτικής αλλαγής σε όλη την Ελλάδα, στην Ήπειρο και στα Γιάννενα, μιας αλλαγής που πηγάζει από το σταθερό και ολοένα διογκούμενο αίτημα να μπει μια σειρά στη χώρα με νέες δουλειές για τους νεότερους, με ασφάλεια για όλους, με σωστές υπηρεσίες Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας, και με αναβάθμιση της γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής θέσης της Ελλάδος. 

Σε λιγότερο από πέντε εβδομάδες από σήμερα ο ελληνικός λαός θα έχει ολοκληρώσει την πολιτική αλλαγή που ήδη δρομολόγησε. Και ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώνοντας τους Έλληνες, θα ανταποκριθεί πλήρως στο ώριμο αίτημά τους για τερματισμό της περιπέτειας, και για χτίσιμο μιας Ελλάδος που να εμπνέει εμπιστοσύνη και ελπίδα στους πολίτες της».

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ