Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 10:29
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαΐου 2019
Επικαιρότητα

Ανανεωμένο το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο

Off

Ενδιαφέρουσα είναι η ανθρωπογεωγραφία του Περιφερειακού Συμβουλίου με τη νέα του σύνθεση από την 1η Σεπτεμβρίου όπως αυτή προέκυψε μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της σταυροδοσίας και από την κατανομή των εδρών στις περιφερειακές ενότητες.

Στη νέα σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέγονται αρκετά νέα πρόσωπα, πολλά από τα οποία για πρώτη φορά σε θέση αιρετού συμβούλου, ενώ εκτός του Περιφερειακού Συμβουλίου μένουν επίσης γνωστά στελέχη, που διετέλεσαν μέχρι και πρόσφατα και μέλη του Συμβουλίου αλλά και σε θέσεις ευθύνης αντιπεριφερειαρχών η εντεταλμένων συμβούλων.

Η Αξιοβίωτη Ανάπτυξη του Αλ. Καχριμάνη εκλέγει 15 περιφερειακούς συμβούλους στην Π.Ε Ιωαννίνων, 4 στην Άρτα και από 5 στη Θεσπρωτία και στην Πρέβεζα.

Το Κοινό των Ηπειρωτών του Γ. Ζάψα εκλέγει 3 συμβούλους στα Γιάννενα, 2 στην Άρτα και από 1 σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου του Σπ. Ριζόπουλου εκλέγουν 2 συμβούλους στα Γιάννενα και από 1 σε Άρτα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία.

Δύο συμβούλους στα Γιάννενα εκλέγει η παράταξη Ήπειρος Όλον του Δ. Δημητρίου, 1 στην Άρτα και 1 στην Πρέβεζα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση εκλέγει 1 σύμβουλο στα Γιάννενα, 1 στην Άρτα και 1 στην Πρέβεζα.

Η Αριστερή Παρέμβαση εκλέγει 1 σύμβουλο στα Γιάννενα, η Ανυπότακτη Ήπειρος εκλέγει 1 σύμβουλο στην Άρτα και η Ελληνική Αυγή 1 σύμβουλο στα Γιάννενα.

Από την λίστα των 15 συμβούλων από την Π.Ε Ιωαννίνων στην Αξιοβίωτη Ανάπτυξη, οι 6 είναι νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι και είναι οι Αγνή Νάκου – Δασούλα, που κατέλαβε μάλιστα την πρώτη θέση αγγίζοντας τους 9.000 σταυρούς! Επίσης πρώτη φορά εκλέγονται οι Παναγιώτα Ναυρόζογλου, ο Ηλίας Γκαρτζονίκας, ο Πρόδρομος Γαϊτανίδης, ο Χάρης Λαζάνης και ο Βασίλης Καλούδης.

Από τους νυν περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης μένουν εκτός της νέας σύνθεσης του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Μιχάλης Μπάγιας, ο Νίκος Καττής, ο Γιάννης Λάζος και η Κέλλυ Καραμάνη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου