Πολιτισμός

«Η μικρή μας πόλη» στο φεστιβάλ της «Έκφρασης»

Off

Συνέχεια στο φεστιβάλ του Θεάτρου Έκφραση, με τους ενήλικους σπουδαστές του 1ου έτους υποκριτικής και το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο του Θόρντον Ουάιλντερ «Η μικρή μας πόλη»,  να παίρνουν την σκυτάλη.

Tο έργο ορόσημο του Θ. Ουάιλντερ, θέτει ερωτήματα για το αν τελικά κρύβεται μαγεία στη "μικρή"- "μίζερη" καθημερινότητα όλων μας, και κατά πόσο "μικρές" κι ασήμαντες, άλλα συνάμα και μέγιστες, είναι οι μέρες, οι νύχτες, τα φεγγαρόφωτα, οι έρωτες, οι γάμοι, οι θάνατοι στη "μικρή μας πόλη"- την όποια "μικρή πόλη", όπου στον κόσμο και το χρόνο.

Την σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει η Μίνα Παππά ενώ τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Αλίκη Χολέβα, Ευαγγελία Κίτσιου, Παύλος Παπαχρήστου, Αγάπη Γούλα, Μιχάλης Ρέκατας, Εύα Μητρογεώργου, Ρόη Παπαδοπούλου, Θέμις Φούλια, Ηρώ Σκανδάλη, Χριστιάννα Γκέκα, Μαρσέλο Φετάχου

Ελευθερία Δούμκου, Λίνα Βέκιου, Θανάσης Λώλας, Δέσποινα Κρανιώτη, Αθηνά Πομώνη Γιώργος Μακρυγιάννης, Λυδία Ντόκου. Ο σχεδιασμός αφίσας είναι του Μιχάλη Ρέκατα, η φωτιστική επιμέλεια του Πέτρου Χριστακόπουλου, ενώ οι ηχογραφήσεις έχουν γίνει από τον Λάμπρο Μεντή. Πίσω από τις κομμώσεις θα βρίσκεται το  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, κι από το μακιγιάζ η  Έφη Ρακοπούλου.

Η παράσταση θα ανέβει στη σκηνή της Αραβαντινού 14, για τρεις μόνο ημέρες στις 28, 29 και 30 Μαΐου, στις 21.00 το βράδυ, με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου