Αθλητικά

Προθεσμία σε Γρηγορίου, αλλιώς ξένος…

Off

Το χρονικό περιθώριο που ζήτησε ο Μιχ. Γρηγορίου για να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήταν από την αρχή μεγάλης διάρκειας και στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δε δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν για πάντα τον έλληνα τεχνικό. 

Εάν ο Μιχ. Γρηγορίου, που επιβεβαίωσε και σε δηλώσεις του, ότι έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν δώσει την οριστική του απάντηση μέχρι αύριο, τότε ο Γ. Χριστοβασίλης θα κινηθεί άμεσα για την πρόσληψη ξένου τεχνικού. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει ήδη έρθει σε καταρχήν συμφωνία με ξένο τεχνικό, και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συνεργασία με τον Γρηγορίου, θα προχωρήσει στην ανακοίνωση της πρόσληψης του ξένου τεχνικού. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δήλωση του κ. Γρηγορίου, ότι θα αποφασίσει σε λίγες ημέρες για την πρόταση του ΠΑΣ, προκάλεσε αντιδράσεις από φιλάθλους της ομάδας, που κάλεσαν τον πρόεδρο να μην προχωρήσει σε καμία συμφωνά με τον έλληνα τεχνικό, στη λογική, ότι δε μπορεί να περιμένει μία ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ την απόφαση του κ. Γρηγορίου.

Από την οπαδική σκοπιά είναι κατανοητή η αντίδραση των φιλάθλων, όμως υπάρχει και η επαγγελματική σκοπιά αφού κάθε προπονητής θέλει να πληρούνται κάποιοι ελάχιστοι όροι συνεργασίας με την όποια ομάδα. Επίσης όμως, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι ο ΠΑΣ μπορεί να παραμένει μία ιστορική ομάδα κάτι που δε θα αλλάξει ποτέ, όμως κανείς δεν πρέπει να ξεχνά, ότι βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα 2 και όχι στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου