Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 03:09
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαΐου 2019
Επικαιρότητα

Να επιλέξουν ελεύθερα, χωρίς υποδείξεις

Off

Θέση ενόψει της 2ης Κυριακής των εκλογών στο δήμο Ιωαννιτών παίρνουν δύο από τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο νέο δημοτικό συμβούλιο. 

Οι «Πολίτες για την Ανατροπή» με τον Λάζαρο Νάτση και τα «Γιάννενα Τώρα» με τον Άρη Μπαρτζώκα με ανακοινώσεις τους, απευθύνονται στο εκλογικό σώμα, κυρίως βέβαια σε όσους τις στήριξαν με την ψήφο τους στις πρώτες εκλογές, τους οποίους καλούν να επιλέξουν ελεύθερα, χωρίς υποδείξεις τον υποψήφιο δήμαρχο μεταξύ των κ.κ. Μπέγκα και Ελισάφ. 

Οι «Πολίτες για την Ανατροπή» εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τους δημότες για τη συμμετοχή και την υποστήριξή τους στην εκλογική διαδικασία της πρώτης Κυριακής.

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας βοήθησαν, μας στήριξαν και μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

Δέσμευσή μας, η παρουσία της παράταξής μας τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στη κοινωνία, ώστε να διασφαλίζεται η λήψη των καλύτερων αποφάσεων σύμφωνα με τις αρχές και τις θέσεις μας για την ομαλή λειτουργία του δήμου και την εξυπηρέτηση του δημότη.

Οι ενεργοί πολίτες που συντάχθηκαν μαζί μας και ψήφισαν το συνδυασμό μας, είναι σε θέση, χωρίς υποδείξεις, να σκεφτούν και να αντιμετωπίσουν την νέα εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με γνώμονα τις αρχές και το πρόγραμμά μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους υποψήφιους της παράταξης για τον αγώνα που έδωσαν με ήθος και αυταπάρνηση.

Τέλος συγχαίρουμε όλους τους συμβούλους που εκλέχτηκαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο και τους ευχόμαστε καλή θητεία», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Τα «Γιάννενα Τώρα»

Να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να επιλέξουν όποιον από τους δύο υποψηφίους δημάρχους επιθυμούν, καλεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, για την ερχόμενη Κυριακή στο δήμο Ιωαννιτών, η παράταξη «Γιάννενα Τώρα». Η παράταξη με επικεφαλής τον Άρη Μπαρτζώκα που ήταν η πρώτη που κινήθηκε στο πλαίσιο των επίσημων επιστολών προς τις δύο παρατάξεις Μπέγκα και Ελισάφ αντίστοιχα, ζητώντας συγκεκριμένες θέσεις επί τριών ζητημάτων, δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις απαντήσεις και τις δεσμεύσεις που αυτές ανέλαβαν, αν και σε θεωρητικό επίπεδο, συμφωνούν.

«Διαπιστώνουμε ότι και οι δύο παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, συμφωνούν κατ’ αρχήν ότι τα θέματα λίμνης, τελών και καθαριότητας, αποτελούν και γι αυτές βασικές προτεραιότητες για την επόμενη τετραετία και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως. 

Όμως, σε καμιά από τις δύο απαντήσεις δεν υπάρχει σαφής δέσμευση για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των μέτρων, όπως ζητούσαμε με την επιστολή μας. 

Με δεδομένα τα παραπάνω, η παράταξή μας, αποτελούμενη από ελεύθερα σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, μετά από συνεδρίαση, αποφάσισε να καλέσει τα μέλη και τους φίλους της να ψηφίσουν στις εκλογές της επόμενης Κυριακής κατά συνείδηση», καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

 

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου