Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 04:10
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαΐου 2019
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Κάλεσμα συσπείρωσης και συμμετοχής

Off

Με κεντρικό σύνθημα «Ψηφίζουμε θετικά- Ενώνουμε δυνάμεις» ολοκληρώνει σήμερα τη μίνι προεκλογική περίοδο του δεύτερου γύρου ο Θωμάς Μπέγκας και τα μέλη της παράταξης «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα», που όλες αυτές τις μέρες έχουν καθημερινές επαφές με τους δημότες, προτρέποντας τους να δώσουν το παρών στις κάλπες και αυτής της Κυριακής.

Όπως αναφέρει η παράταξη: 

«Την Κυριακή 2 Ιουνίου επιλέγουμε Δήμαρχο. Όποια παράταξη κι αν επέλεξε να στηρίξει στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο κάθε πολίτης, η συμμετοχή του στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι πλέον καθοριστική για την επιλογή του Δημάρχου.

Γι’ αυτό ο Θωμάς Μπέγκας απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών λέγοντας πως «η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία δυναμώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς, όπως είναι η Αυτοδιοίκηση» και προτρέποντας «να ψηφίσουμε θετικά».  Όπως υπογραμμίζει «ενώνοντας τις θετικές  δυνάμεις του τόπου μας, λειτουργώντας ενωτικά και δημοκρατικά, δίνουμε αξία στην απλή αναλογική και εγγυόμαστε την πορεία του Δήμου μας στο μέλλον».

 

Στην Περιφέρεια

Χτες το πρωί έγιναν επισκέψεις στην αγορά των Ιωαννίνων και σε υπηρεσίες της πόλης, όπως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου Στην Περιφέρεια ο κ. Μπέγκας συναντήθηκε και με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη  που του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.  

 

Μία γιορτή

Για το κλείσιμο της εκλογικής περιόδου, διοργανώνεται και μία γιορτή σήμερα Παρασκευή στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο Du Lac. 

Ο Θωμάς Μπέγκας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση  όχι μόνο στα μέλη και τους φίλους της παράταξης του «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», αλλά και σε όλους τους συμπολίτες. 

«Σας καλώ να συναντηθούμε να πιούμε μαζί ένα ποτήρι κρασί, να συζητήσουμε για όλα όσα μας ενώνουν, για το ‘αύριο’ του δήμου μας», αναφέρει στην πρόσκληση του.

Του ΦΙΛΗΜOΝA ΚΑΡΑΜΗΤΣΟY

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου