Πολιτικό Ρεπορτάζ

Ενώνουμε τις θετικές δυνάμεις του τόπου μας

Off

Κάλεσμα συμμετοχής και θετικής ψήφου αποτελεί το μήνυμα του ενόψει των εκλογών της Κυριακής του Θωμά Μπέγκα και της παράταξής του «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα».

 «Θέλουμε να καλέσουμε όλους τους δημότες του Δήμου μας να προσέλθουν στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή. Μαζικά και συμμετοχικά. Γιατί η δημοκρατία θωρακίζεται μόνο μέσα από τη συμμετοχή και όχι από την αποχή. Ενισχύεται μέσα από τη δράση κι όχι την αδράνεια», αναφέρει εισαγωγικά και συνεχίζει:

«Με την ψήφο σας την προηγούμενη Κυριακή διαμορφώσατε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.  Αναδείξατε την παράταξη μας πρώτη και με μεγάλη διαφορά, δίνοντας μας την πιο ισχυρή αριθμητική αλλά κυρίως πολιτική νομιμοποίηση, για να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις συνεργασιών που απαιτούνται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμαρχος μας, Θωμάς Μπέγκας, συζήτησε με όλες τις παρατάξεις που δεν πέρασαν στο 2ο γύρο.  Επιβεβαιώθηκε ότι έχουμε συναντίληψη σε ένα μεγάλο εύρος κρίσιμων θεμάτων του Δήμου και είμαστε αποφασισμένοι να λειτουργήσουμε ενωτικά και δημοκρατικά. Να ενώσουμε τις θετικές δυνάμεις του Δήμου μας».

«Στα χρόνια που πέρασαν, κατά την πρώτη μας θητεία, αλλά και στα χρόνια που έρχονται δεν χάσαμε και δεν θα χάσουμε, ποτέ, το βασικό μας στόχο: Την ενίσχυση των Δημοκρατικών Θεσμών, την απαλλαγή από τον αυταρχισμό και τις νοοτροπίες, που θέλουν το Δημαρχείο κλειστό και απόμακρο.

Αυτή την Κυριακή κρίνουμε, συμμετέχουμε, ψηφίζουμε 

Θα επιτρέψουμε να θριαμβεύσει ο λαϊκισμός του εύκολου λόγου και των ανέξοδων υποσχέσεων ή θα χτίσουμε πάνω στην τεράστια προσπάθεια που προηγήθηκε τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Θα ανακόψουμε την πορεία που οδηγεί στο μέλλον με συγκεκριμένο σχέδιο και διασφαλισμένους πόρους ή θα αρκεστούμε σε προθέσεις που αποτελούν κακέκτυπο αντίγραφο ενός έργου που ήδη υλοποιείται» αναφέρει ακόμα και καταλήγει:.  

«Απέναντι στις προσωπικές στρατηγικές, εμείς προτάσσουμε το συλλογικό συμφέρον. Ενώνουμε τις θετικές δυνάμεις του τόπου μας  και προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί, για μια ακόμη νίκη των πολιτών, την Κυριακή 2 Ιουνίου».

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου