Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 10:27
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουνίου 2019
Επικαιρότητα

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ – Για πρώτη φορά δεύτερη θητεία για δήμαρχο

Off

Εύκολη, ίσως ακόμη περισσότερο από ό,τι και τα στελέχη της «Έντιμης Πολιτείας», και του Μιχ. Πλιάκου ήταν η επικράτηση στον β’ γύρο των εκλογών στο δήμο Ζίτσας απέναντι στην «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» του Β. Γαρδίκου.

Το αποτέλεσμα άλλωστε της πρώτης Κυριακής όπου για λίγες δεκάδες ψήφους η παράταξη Πλιάκου δεν κέρδισε την απόλυτη πλειοψηφία δημιούργησε την βάση για το εκλογικό αποτέλεσμα της β’ Κυριακής με τον Μιχ. Πλιάκο να παίρνει ποσοστό 58,09% και τον Β. Γαρδίκο ποσοστό 41,91%.

Η επικράτηση του κ. Πλιάκου έχει και προσωπικά αλλά και ιστορικά χαρακτηριστικά, καθώς είναι η πρώτη φορά που στο δήμο Ζίτσας και πρώην στον δήμο Πασσαρώνος, που επανεκλέγεται ο δήμαρχος, καθώς δεύτερη θητεία δεν είχε προκύψει για κανέναν στο παρελθόν.

Από την άλλη, το αποτέλεσμα συνιστά και μία αποτυχία και για την παράταξη Γαρδίκου και τον ίδιο προσωπικά, για δεύτερη φορά σε συνεχόμενες αναμετρήσεις, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο για τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝ.ΑΛ που στήριξαν την υποψηφιότητα, με επίσημες μάλιστα τοποθετήσεις.

Σε δήλωσή του στο ITV ο δήμαρχος Μιχ. Πλιάκος αφού εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το σύνολο εκείνων των στελεχών, των συνεργατών και κυρίως των πολιτών που βοήθησαν, τόνισε ότι βασική παράμετρος για το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν το έργο που συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με τους χαμηλούς τόνους και τον ποιοτικό και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα της Έντιμης Πολιτείας.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα μας δικαιώνει, μας κάνει υπερήφανους και ταυτόχρονα μας δημιουργεί επιπλέον ευθύνες καθώς έχουμε βάλει ήδη τον πήχη ψηλά.

Σας εγγυώμαι πως και σε αυτή τη θητεία θα παραμείνω ο  Δήμαρχος όλων των πολιτών. 

Δηλώνω δε, ότι θα είμαι ο εγγυητής  της απρόσκοπτης λειτουργίας του Δήμου καθώς και της αναπτυξιακής του πορείας. 

Βάζοντας πάνω από όλα τους δημότες και το καλό του τόπου, χωρίς να χάσουμε ούτε μία μέρα, καλούμε όλες οι υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας, να συστρατευτούν σ’ αυτή μας την προσπάθεια. Ταυτόχρονα, ζητάμε από τους νέους μας να συμπορευτούν μαζί μας ώστε γαλουχημένοι από τις αρχές και τις αξίες μας να αποτελέσουν τα στελέχη της επόμενης μέρας διασφαλίζοντας έτσι το ευοίωνο μέλλον του Δήμου Ζίτσας».

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ