Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 04:08
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουνίου 2019
Επικαιρότητα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ – Ανατροπή με νέο δήμαρχο τον Νίκο Εξάρχου

Off

Μία εκλογική αναμέτρηση που οδήγησε σε ανατροπή και των προγνωστικών, αλλά κυρίως της νυν δημοτικής αρχής με επικεφαλής της δημοτικής πλειοψηφίας τον Ανδρέα Παπασπύρου, ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο δήμο Κόνιτσας.

Ο Νίκος Εξάρχου επικράτησε του Ανδρέα Παπασπύρου συγκεντρώνοντας ποσοστό 58,87% έναντι 41,13% του ανθυποψηφίου του, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τα προγνωστικά μετά την πρώτη Κυριακή και την είσοδό του στο β’ γύρο.

Η απόσταση που χωρίζει τους δύο μονομάχους είναι εξαιρετικά μεγάλη και σε ποσοστά αλλά και σε απόλυτους αριθμούς, αφού ο νικητής συγκέντρωσε 2.370 ψήφους έναντι 1.656 του κ. Παπασπύρου.

Για το όραμά του για το δήμο Κόνιτσας, που καθορίζεται από την έννοια της συλλογικότητας και των ίσων ευκαιριών απέναντι σε όλους μίλησε ο νέος δήμαρχος Κόνιτσας Νίκος Εξάρχου στο ITV.

«Απαραίτητη προϋπόθεση για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας είναι η συνεργασία και η συλλογικότητα. Από αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και στις προθέσεις μου είναι να κινηθώ από την πρώτη μέρα για την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής συναίνεσης που θα μας επιτρέψει να κάνουμε πολλά πράγματα για τον τόπο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου