Επικαιρότητα

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ – Επανακάμπτει ο Γιώργος Σουκουβέλος

Off

Σκηνικό ανατροπής έκρυβε η εκλογική αναμέτρηση στο β’ γύρο στο δήμο Ζαγορίου. Ο Γ. Σουκουβέλος που επανέκαμψε στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Ζαγορίου μετά από απουσία μίας δημοτικής θητείας, είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, αφού επικράτησε με 51,67% της παράταξης του νυν δημάρχου Β. Σπύρου που συγκέντρωσε ποσοστό 48,33%.

Έτσι, ο Γ. Σουκουβέλος καλείται από την 1η Σεπτεμβρίου να διαμορφώσει ένα νέο αυτοδιοικητικό τοπίο στο Ζαγόρι απευθυνόμενος και στις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Β. Σπύρου και του Λεων. Τσουμάνη, προκειμένου να εξασφαλίσει την απαιτούμενη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Σε δήλωσή του ο κ. Σουκουβέλος τόνισε πως από αυτή τη μάχη δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

«Την Κυριακή οι  συνδημότες μας, μας έδωσαν την εντολή να οδηγήσουμε το Ζαγόρι στη Νέα Εποχή.  

Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μας έκαναν. 

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.  Συνυπάρχουμε όλοι όσοι αγαπούμε το Ζαγόρι και θέλουμε να μπει σε μια νέα πορεία   με λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, με πρωτοβουλίες και δράσεις στήριξης των κατοίκων του και για δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης και προόδου. 

Η παράταξη «Ζαγόρι Νέα Εποχή» και εγώ ως ο νέος Δήμαρχος, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να υλοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό το πρόγραμμά μας, με την αναγκαία συνεργασία και συναίνεση των άλλων παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο και με τους φορείς του Ζαγορίου.   Οι συνδημότες μας- είτε μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, είτε όχι- να είναι σίγουροι για ένα πράγμα: Πως θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους».

 

Το μήνυμα του Β. Σπύρου

Ένα πρώτο μήνυμα ότι θα αρκεστεί στο ρόλο της αντιπολίτευσης στη νέα δημοτική θητεία στέλνει ο απερχόμενος δήμαρχος Β. Σπύρου.

Σε γραπτή του δήλωση ευχαριστεί όσους στήριξαν την παράταξη με την ψήφο τους, αλλά και το προσωπικό του Δήμου για την προσπάθεια που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια και για την χωρίς προβλήματα διεξαγωγή των εκλογών.

«Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, προβάλλοντας το σημαντικό έργο που παρήχθη στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας, καθώς και το πρόγραμμά μας για την επόμενη δημοτική περίοδο. Η επιλογή των συνδημοτών μας ήταν διαφορετική και τη σεβόμαστε απόλυτα, συγχαίροντας τον νικητή των εκλογών.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε μέχρι τη λήξη της θητείας στις 31 Αυγούστου το έργο μας για να παραδώσουμε το Δήμο, με σειρά έργων σε εξέλιξη ή έτοιμα για δημοπράτηση, στη νέα Δημοτική Αρχή και από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα συμβάλλουμε στην ομαλή λειτουργία του, για να πάει ένα βήμα πιο μπροστά ο τόπος μας».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ