Επικαιρότητα

Με εγκυρότητα και αξιοπιστία για δεύτερη Κυριακή

Off

Και η δεύτερη Κυριακή των εκλογών ανέδειξε τηλεοπτικό νικητή το ITV στα Γιάννενα και τη Δυτική Ελλάδα, αφού το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, έδωσε ξανά το καλύτερό του εαυτό και μετέδωσε με εγκυρότητα και αξιοπιστία τη ροή των αποτελεσμάτων στο δήμο Ιωαννιτών στους περιφερειακούς δήμους των Ιωαννίνων, αλλά και της Ηπείρου όπου εξελισσόταν ο β’ γύρος. 

Έτσι, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, το επιτελείο του σταθμού βρέθηκε επί ποδός και με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα των δύο μονομάχων στα Γιάννενα αλλά και των υπολοίπων διεκδικητών στους άλλους δήμους της Ηπείρου, πέρασαν με επιτυχία ένα ακόμη τεστ έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης. 

Σε απευθείας σύνδεση μεταδόθηκαν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της βραδιάς, αλλά και οι πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του κ. Ελισάφ. Από το στούντιο του σταθμού πέρασαν ως προσκεκλημένοι ο Κων. Γάτσιος, ο Μαρ. Κάτσης, ο Λ. Γεωργόπουλος, ο Φ. Φίλιος, ο Λαζ. Νάτσης, ο Γ. Στέφος, ο Μιχ. Κασσής, ο Δημ. Δημητρίου. 

Καθοριστική ήταν η συμμετοχή του ειδικού συνεργάτη Χρ. Γρίβα στη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων και την ανάλυσή τους, όπως και του Στεφ. Ντόβα.

Για το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού εργάστηκαν οι Βλ. Ντόκας και ο Αλ. Παπαδόπουλος στο στούντιο και οι Φιλ. Καραμήτσος, Ελ. Στάμου, Β. Λούπας και η Ελ. Μακρογιάννη στα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων, ενώ το τεχνικό επιτελείο του σταθμού, που πήρε άριστα για μία ακόμη φορά αποτελούνταν από τον Τόλη Κιόχο, που είχε το γενικό συντονισμό, τον Δημ. Βασάκο και τον Δημ. Δόση στο κοντρόλ και τους εικονολήπτες Δημ. Καψάλη και Γ. Παππά.   

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου