Επικαιρότητα

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙ ΔΑΣΕΡΓΑΤΕΣ Συνέχεια στις κινητοποιήσεις για τους στύλους

Off

Λύσεις στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την προμήθεια στύλων για τις ανάγκες της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) από το εξωτερικό αναζητούν οι δασεργάτες της Ηπείρου και άλλων περιοχών της Ελλάδος. Το προεδρείο και μέλη της Ένωσης Δασικών Συνεταιρισμών Ηπείρου, όπως και εκπρόσωποι από άλλες περιοχές βρέθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι, στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου και είχαν μία συζήτηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη. Στη σύσκεψη,  βρέθηκαν ακόμα ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης που κατάγεται από το Ζαγόρι, ο δήμαρχος Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γ. Σουκουβέλος. 

Ο κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στην επιστολή που έστεθκε στον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς για το ζήτημα που ζητώντας την παρέμβασή τους ώστε η ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) να συνεχίσει την παραλαβή στύλων από ελληνικά παραγωγικά δάση, με την ίδια ως τώρα διαδικασία. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Δασικών Συνεταιρισμών Ηπείρου Θεόδωρος Σπανός σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει για τους δασεργάτες.

«Η αντίδραση των δασεργατών είναι δικαιολογημένη. Η Πολιτεία πρέπει να δώσει λύση. Όταν μιλάμε για πρωτογενή τομέα στο Ζαγόρι, μιλάμε ουσιαστικά για δασεργάτες» ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ