Πολιτικό Ρεπορτάζ

Μεγάλο ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Off

Πιθανότατα σήμερα, δύο ημέρες πριν την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στην Ήπειρο και τη Λευκάδα θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα Γιάννενα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι τελευταίες, χθεσινές πληροφορίες, αντίθετα από την μέχρι χθες πληροφόρηση σύμφωνα με την οποία η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου επρόκειτο να γίνει μετά το τέλος της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στα Γιάννενα.

Το μείζον βέβαια ζήτημα δεν είναι το πότε θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο, αλλά ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα περιλαμβάνονται σε αυτό με δεδομένες τις υποψηφιότητες Κ. Τασούλα και Γ. Αμυρά.

Για τις δύο κενές θέσεις για άνδρες υποψήφιους όλα συγκλίνουν στην υποψηφιότητα του Στ. Καλογιάννη και σε μοιρασμένες πιθανότητες από την άλλη για τους Γ. Καραμπίνα και Κων. Δαρδαμάνη.

Με δεδομένο βέβαια το ότι τουλάχιστον στην παρούσα πολιτική συγκυρία η Ν.Δ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρκετές φορές έχουν αιφνιδιάσει με τις επιλογές τους, δε θα πρέπει να αποκλείεται καμία έκπληξη για τους υποψήφιους άνδρες βουλευτές, με ενδιαφερόμενους όπως ο Π. Κολόκας, ο Λ. Γεωργόπουλος, ο Στεφ. Φούσας, ο Σπ. Κωνσταντόπουλος, ο Κ. Χαραλαμπόπουλος και άλλοι να περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις.

Στις γυναικείες υποψηφιότητες τα πράγματα είναι μάλλον περισσότερο ξεκάθαρα αφού μετά τις σίγουρες υποψηφιότητες της Μαρίας Τσολάκη και της Μαρίας Κεφάλα η τρίτη θέση φαίνεται πως θα κλείσει με την Σοφία Τζαρούχη.

 

Επίσκεψη Μητσοτάκη

Αναφορικά τέλος με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρόγραμμα αυτής δεν είχε ανακοινωθεί μέχρι χθες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ δεν θα περιοδεύσει στα Γιάννενα, αλλά στο Μέτσοβο το μεσημέρι της Κυριακής από όπου και θα αναχωρήσει το απόγευμα για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, την Άρτα, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος ο κ. Μητσοτάκης θα περιοδεύσει σε Πρέβεζα και Λευκάδα αντίστοιχα.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου