Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 02:59
Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιουνίου 2019
Αθλητικά

Θα χρειαστεί αρκετούς παίκτες

Off

Ήταν μέχρι χθες ένας από τους μεγάλους στόχους της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ώστε να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κάργας, που ξεχώρισε με την απόδοσή του από τον Ιανουάριο και έπειτα ήταν θετικός να παραμείνει στο δυναμικό του ΠΑΣ, εκτός αν προέκυπτε πρόταση από το εξωτερικό.

Η πρόταση τελικά ήρθε και μάλιστα για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με την Λέφσκι Σόφιας από την οποία παρουσιάστηκε χθες και επίσημα.

Σε μήνυμά του ο πρώην παίκτης της ομάδας αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από συμπαίκτες-φίλους προπονητές, φροντιστές, διοίκηση και από τον ΥΠΕΡΟΧΟ κόσμο της ομάδας που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή θα είστε για πάντα μέσα στην καρδιά μου… Ελπίζω και εύχομαι η ομάδα να γυρίσει εκεί που αξίζει για τον κόσμο και την ιστορία της».

Η αποχώρηση του Κάργα υποχρεώνει σε συνδυασμό και με τις αποχωρήσεις άλλων παικτών τη διοίκηση να κινηθεί στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του ρόστερ και με άλλους παίκτες πέραν εκείνων, σε θέσεις που ήδη διαπιστώνονται κενά.

Προς το παρόν πάντως στον ΠΑΣ ασχολούνται περισσότερο με τις αποχωρήσεις και λιγότερο με τις μεταγραφές…

 

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο

Τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου, παρακολούθησε κατά τη Δευτέρα η μικτή αποστολή Παίδων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κατά την επίσκεψή της στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνεχάρη τους παράγοντες της ομάδας για την πρωτοβουλία τους και ιδιαιτέρως τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, ο οποίος συνόδευσε, στο Ναό τα στελέχη της ομάδος, τους νεαρούς αθλητές, τους εκπαιδευτές και τους συγγενείς τους.

“Ως Οικουμενικό Πατριαρχείο χαιρετίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που στήνουν γέφυρες αντί να ορθώνουν τείχη που χωρίζουν τους λαούς και τους ανθρώπους. Είναι σταθερή η γραμμή του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου να συμβάλλει εις το πλησίασμα και εις την κοινήν δημιουργικήν συνεργασία των ανθρώπων και των λαών, πόσο μάλλον των γειτόνων λαών”.

Μετά την ομιλία του ο Παναγιώτατος έδωσε τον λόγο στον Μητροπολίτη Ιωάννινων Μάξιμο, ο οποίος αναφέρθηκε στους παλαιοτάτους δεσμούς της Ηπείρου με την Μητέρα Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου