Αθλητικά

Παιδικό πρωτάθλημα Pre-Juniors Βambini για 5η χρονιά

Off

Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» υποστηρίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά το «ΔΩΔΩΝΗ Pre-juniors Bambini 2019», το καθιερωμένο παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.

Με πρωταγωνιστές περισσότερα από 500 παιδιά από όλες τις τοπικές ακαδημίες της Ηπείρου, ηλικίας 5 έως 9 ετών το φετινό παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί μεταξύ 21 – 23 Ιουνίου στο γήπεδο «Soccer world» στο 6ο χλμ Ε.Ο Ιωαννίνων – Αθηνών.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές, για ακόμη μία χρονιά, θα αγωνιστούν με σύμμαχο την ευγενή άμιλλα σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο δράση, θετική διάθεση και πολλά γκολ, έχοντας μαζί τους το φρέσκο σοκολατούχο γάλα «Δωδώνη». Μετά το πέρας των αγώνων, οι μικροί συμμετέχοντες θα λάβουν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια, με την υποστήριξη της Γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη». 

Θέτοντας σταθερά την τοπική κοινωνία της Ηπείρου στο επίκεντρο, η «Δωδώνη»:  «αποτελεί ενεργό κοινωνικό εταίρο, υποστηρίζοντας σταθερά τοπικές πρωτοβουλίες, αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και μη κερδοσκοπικούς φορείς και ιδρύματα που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο. Παράλληλα, διατηρώντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα με παραπάνω από 5.500 παραγωγούς, η Δωδώνη αποτελεί βασικό αρωγό της τοπικής οικονομίας, με το ανθρώπινο δυναμικό της να ξεπερνάει τα 450 άτομα», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.   

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ