Επικαιρότητα

Μία ομάδα εμπειρογνωμόνων για τον τουρισμό

Off

Στη σύσταση της πρώτης Ομάδας Εμπειρογνωμόνων που θα αναλύσει τις ανάγκες και θα δημιουργήσει τις συνθήκες τουριστικής προσέλκυσης των τουριστικών επιχειρήσεων, προχώρησε η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, στο πλαίσιο υλοποίησης χρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού προγράμματος, από το Interreg Ελλάδας – Αλβανίας.

Η πρώτη συνάντηση της Ομάδας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, και σε αυτήν έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων, της Αναπτυξιακής Εταιρείας «Ήπειρος Α.Ε», ξενοδόχοι, εκπρόσωποι επιχειρήσεων υπαίθριων δραστηριοτήτων, γαστρονομίας κλπ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι δράσεις του έργου, συζητήθηκαν τα στοιχεία προσέλκυσης των τουριστών που διαθέτει κάθε επιχείρηση και προτάθηκε η υλοποίηση ενός «Συστήματος Επιβράβευσης» (bonus points) ώστε να καταστεί κάθε επιχείρηση πιο θελκτική στους πελάτες της.

Το focus group θα παραμείνει ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ενώ η συμμετοχή των επιχειρηματιών του τουρισμού σε αυτό είναι ελεύθερη. Τόσο τα μέλη του όσο και ο επιχειρηματικός κόσμος του τουρισμού θα ενημερώνονται τακτικά για τις συναντήσεις του, τα προς συζήτηση θέματα και τις λοιπές δραστηριότητες του έργου.

 

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου