Επικαιρότητα

Εθνικό σχέδιο και όχι αποσπασματικά μέτρα

Off

Αποσπασματικά χαρακτηρίζουν τα προτεινόμενα μέτρα της ελληνικής Πολιτείας, όπως αυτά κατατέθηκαν στη Βουλή πριν από ενάμιση περίπου μήνα, για την αντιμετώπιση των διαστάσεων του δημογραφικού, οι εκπρόσωποι των πολυτεκνικών οργανώσεων. 

Είναι γεγονός αναντίρρητο, ότι οι Σύλλογοι Πολυτέκνων σε ολόκληρη τη χώρα, μεταξύ αυτών και ο Σύλλογος των Ιωαννίνων εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια με συγκεκριμένες δημόσιες παρεμβάσεις και αναφορές είχε μνημονεύσει την τεράστια επικινδυνότητα για τη χώρα, με βάση τα στοιχεία που έδειχναν μία δραματική μεταστροφή στο ισοζύγιο γεννήσεων – θανάτων. 

Η κατάσταση αυτή, όχι μόνο δεν ανακόπηκε, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιωαννίνων Κ. Μπαλωμένος, αλλά συνεχίστηκε μέχρι σήμερα με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Σε δηλώσεις του στο ITV στο περιθώριο της ετήσιας καλοκαιρινής γιορτής του Συλλόγου, ο κ. Μπαλωμένος ανέφερε, πως απαιτείται η εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και όχι αποσπασματικές παρεμβάσεις, όπως η οικονομική ενίσχυση για την απόκτηση τέκνων σε ετήσια ή σε μηνιαία βάση.

 

Ενημέρωση από την Τροχαία και από παιδίατρο

Το πρωί της Κυριακής, ο Σύλλογος Πολυτέκνων έκλεισε τις φετινές του εκδηλώσεις ενόψει του καλοκαιριού, με την ενημερωτική εκδήλωση στην οποία οι παριστάμενοι, μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον υπεύθυνο κυκλοφοριακής αγωγής του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων Ν. Ζήκο, για την ασφαλή κίνηση στους δρόμους και από τον παιδίατρο Σωτ. Μπέση για τα βασικά μέτρα προστασίας των παιδιών τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου οι κίνδυνοι είναι αρκετοί για την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ