Πολιτικό Ρεπορτάζ

Το ΚΚΕ (μλ) παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του

Off

Στο Αριστερό Στέκι Νεολαίας (Κουγκίου 23), παρουσίασε το ΚΚΕ (μ-λ) την Παρασκευή το ψηφοδέλτιό του στα Ιωάννινα.Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του ΚΚΕ(μ-λ) "Αυτό που είναι συμφωνημένο για τις 8 Ιουλίου, είναι το περεταίρω στρίμωγμα των εργαζόμενων, η πολιτική μείωσης του εργατικού κόστους για τις επιχειρήσεις και για το μεγάλο κεφάλαιο. Η πολιτική της ελαστικής  και επταήμερης εργασίας, η πολιτική της κατάργησης οποιασδήποτε κατάκτησης των εργαζόμενων. 

Αυτή είναι η πολιτική που υπηρέτησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντώντας την Αριστερά και δίνοντας την δυνατότητα στη ΝΔ να τρίβει τα χέρια της. Αυτή την πολιτική θα συνεχίσει να υπηρετεί όποια κυβέρνηση και αν προκύψει  και θα έχει σύμμαχό της την αντιπολίτευση, το ΚΙΝΑΛ, και όποια ακροδεξιά και φασιστικά μορφώματα μπουν στην βουλή που θα αποτελούν τις πατερίτσες του συστήματος». 

Οι υποψήφιοι είναι: Πέτρος Παπανδρέου, οικοδόμος, Αλέξανδρος Πάκος, εργαζόμενος delivery, Παρασκευή Κανδρέλη, μηχανικός, Χρήστος Τσιλικάτης, γιατρός και μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων στο Χατζηκώστα, Στράτος Ευστράτιος, αγροτοκτηνοτρόφος από τη Ζίτσα, Φωτεινή Μίχου, πτηνοτρόφος από το Βοτονόσι.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου