Τελευταία Νέα

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 06:38
Τελευταία Ενημέρωση: 28 Ιουνίου 2019
Πολιτικό Ρεπορτάζ

ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Η ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ Σημαντικός ο ρόλος της πρόληψης στην πυροπροστασία

Off

Για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νομό Ιωαννίνων, ενημερώθηκε το πρωί της Πέμπτης, η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Τσολάκη, σε συνάντηση που είχε, με το προσωπικό και αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.

Η έλλειψη προσωπικού, η ακινησία του 26% των πυροσβεστικών οχημάτων λόγω κακής συντήρησης τους, η έλλειψη ειδών ατομικής προστασίας των πυροσβεστών, αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία μεταξύ των φορέων και τη συνολική αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ήταν τα θέματα που συζήτησε η κα. Τσολάκη με τον Πρόεδρο Βασίλη Βράστο και τα μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της υποψήφιας.

Η υποψήφια βουλευτής είχε την ευκαιρία να τονίσει προς τους πυροσβέστες τον σημαντικό ρόλο της πρόληψης, στη διαδικασία της πυροπροστασίας. 

Ακόμη η κα. Τσολάκη συναντήθηκε με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Ιωαννίνων, Απόστολο Βασδέκη και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Πυρασφάλειας της Διοίκησης Ιωάννινων, Γιώργο Χαβέλα.

Στην υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, έγινε επίδειξη του ψηφιακού συστήματος του επιχειρησιακού κέντρου της Υπηρεσίας και της γνωστοποιήθηκε η ανάγκη σύνδεσης της υπηρεσίας 112 (γραμμή πολιτών) με την Περιφέρεια κι όχι μόνο με την Αθήνα που λειτουργεί έως σήμερα, ένα αίτημα πολλών ετών.

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου